Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: kp wandowo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3549
kp wandowo Szarża Częstochowa
ogien Tactiek 451
38% Balbezit 62%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Nef kan de bal niet met de borst controleren. Nef speelt de bal door. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 0:1

8e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Domingo geeft de bal voor. Tuấn Long probeert naar een medespeler te passen. Menez is nu in balbezit. Menez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Domingo geeft een lange en hoge pass. Axiotis krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Przybył de bal. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long bokst de bal weg.

19e minuut.
Skadberg onderschept slim de pass. Skadberg passt de bal met de wreef. Valerie probeert naar een medespeler te passen. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake passt de bal met de wreef. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 0:2

33e minuut.
Drake is nu in balbezit. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een hoge lob. Cantona rent richting de bal. Cantona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Domingo probeert naar een medespeler te passen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic draait met de bal, schiet en ... Ghinescu probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nef zal de hoekschop nemen. Axiotis springt en kopt de bal. Tuấn Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 0:3

40e minuut.
Béraud speelt de bal door. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Gardinazzi is nu in balbezit. Menez onderschept slim de pass. Menez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 57%, Szarża Częstochowa 43%.
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:3

48e minuut.
Menez kopt de bal weg. Scordia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordia met een sublieme pass. Menez rent richting de bal. Menez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een hoge lob. Ghinescu kopt de bal weg. Drake is nu in balbezit. Drake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Przybył onderschept slim de pass. Inworp. Nef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drake is nu in balbezit. Drake geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Przybył kopt de bal weg. Drake is nu in balbezit. Axiotis rent richting de bal. Axiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:4

59e minuut.
Przybył geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nef met een snelle inworp. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drake rent richting de bal. Drake passt de bal zonder na te denken. Nef rent richting de bal. Nef geeft een hoge lob. Axiotis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:5

68e minuut.
Inworp. Mikuta komt het veld opgelopen. Bannink komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mikuta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cantona de bal onder controle te krijgen. Drake kopt de bal weg. Bannink is nu in balbezit. Bannink haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tuấn Long bokst de bal weg. Bannink bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:6

86e minuut.
Gardinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardinazzi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nef de bal onder controle te krijgen. Przybył geeft de bal voor. Cantona kopt de bal weg. Roveri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nef is nu in balbezit. Nef passt de bal met de wreef. Drake rent richting de bal. Drake haalt uit met een fantastische trap. Gustavsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp wandowo 62%, Szarża Częstochowa 38%.
kp wandowo - Szarża Częstochowa 1:6