Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE News Time
P3D Tactiek in C 2 Ali
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
64.8 gemiddelde waardering 69.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal met de wreef. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Krzyżok is nu in balbezit. saban bereikt de bal nog maar net als eerste. saban passt de bal in één keer door. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kominek passt de bal in één keer door. Englaro is nu in balbezit. Deteşan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deteşan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Englaro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Englaro kan niet meer verder spelen. Kania komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Finot is nu in balbezit. Finot geeft de bal voor. Ziółkowski rent richting de bal. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan geeft een lange en hoge pass. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Paleari is nu in balbezit. Piera onderschept slim de pass. Bronkowski rent richting de bal. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Peneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ziółkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Piera zijn tegenspeler op de grond. Ziółkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodorescu met een snel genomen vrije trap. Bello springt en kopt de bal. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Janatka kopt de bal weg. Finot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera onderschept slim de pass. Piera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Paleari de bal. Piera is nu in balbezit. Paleari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paleari krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kania rent richting de bal. Ziółkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziółkowski met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 53%, News Time 47%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:0

46e minuut.
Polcini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Teodorescu passt de bal in één keer door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok speelt de bal door. Janatka rent richting de bal. Janatka draait met de bal, schiet en ... Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Polcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Polcini met een sublieme pass. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski geeft een hoge lob. Bello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk onderschept slim de pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Janatka passt de bal met de wreef. Accollo is nu in balbezit. Accollo passt de bal in één keer door. Piera rent richting de bal. Piera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ormella komt het veld opgelopen. Ziółkowski met de inworp. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft een hoge lob. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Ziółkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziółkowski passt de bal in één keer door. Polcini rent richting de bal. Polcini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Accollo rent richting de bal. Accollo passt de bal zonder na te denken. Piera rent richting de bal. Piera geeft een hoge lob. Kominek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peneda bokst de bal weg.

90e minuut.
Ziółkowski geeft de bal voor. Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 46%, News Time 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Finot met een sublieme pass. Ormella met een sublieme pass. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft de bal voor. Bello maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 63%, News Time 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:1

116e minuut.
Bello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krzyżok de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodorescu zal de hoekschop nemen. Bello springt en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg.

119e minuut.
Finot probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 69%, News Time 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 1:2
---
Kominek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 2:2
---
Polcini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 2:3
---
Piera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Teodorescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - News Time 2:4
---
Pantilimon neemt de penalty, wat een uithaal! Peneda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Ziółkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
---
Krzyżok legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peneda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---