Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Decano F.C. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3056
Decano F.C. Saint Marcel CF
Emiliano Albin Tactiek dr6
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 33.8
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Berton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capano met een snelle inworp. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Capano passt de bal zonder na te denken. Fouquet is nu in balbezit. Reyes begaat een overtreding. Fouquet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fouquet kan niet meer verder spelen. Ulloa komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Berton heeft problemen om de bal te vangen. Capano is nu in balbezit. Capano geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Regalia passt de bal met de wreef. Evangelista rent richting de bal. Evangelista geeft een lange en hoge pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Douchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kaliszan met een sublieme pass. Evangelista speelt de bal door. Ulloa rent richting de bal. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wleklak passt de bal in één keer door. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal in één keer door. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Luciano rent richting de bal. Evangelista rent richting de bal. Evangelista passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Capano geeft een lange en hoge pass. Schubart heeft problemen om de bal te vangen. Regalia rent richting de bal. Regalia schiet op doel. Douchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Saint Marcel CF 1:0

30e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Cazal onderschept slim de pass. Gonzales kopt de bal weg. Capano rent richting de bal. Capano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Capano rent richting de bal. Capano geeft een lange en hoge pass. Reyes kopt de bal weg. Regalia is nu in balbezit. Regalia draait met de bal, schiet en ... Douchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Capano de bal. Capano passt de bal met de wreef. Gonzales speelt de bal door. Regalia rent richting de bal. Regalia haalt uit met een fantastische trap. Douchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kaliszan passt de bal met de wreef. Evangelista met een sublieme pass. Capano probeert naar een medespeler te passen. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 19%, Saint Marcel CF 81%.
Decano F.C. - Saint Marcel CF 1:0

53e minuut.
Kaliszan geeft een hoge lob. Schubart rent richting de bal. Regalia verovert de bal door een tackle van achteren. Regalia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Saint Marcel CF 2:0

57e minuut.
Regalia probeert de bal met de borst te controleren. Luciano speelt de bal door. Evangelista speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. Douchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Capano is nu in balbezit. Capano passt de bal met de wreef. Regalia rent richting de bal. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Douchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wleklak passt de bal met de wreef. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Zaballa kopt de bal weg. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Reyes draait met de bal, schiet en ... Schubart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes schiet op doel. Douchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 15%, Saint Marcel CF 85%.
Decano F.C. - Saint Marcel CF 2:0