Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: im. Jana Banasia
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
KS Pawłokoma LKS Bronki Lolki
cru21 Tactiek u21
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz geeft een hoge lob. Nawrot kopt de bal weg. Daar is Barber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber speelt de bal door. Nawrot rent richting de bal. Nawrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jova de bal. Barber rent richting de bal. Barber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:1

24e minuut.
Jendrúch speelt de bal door. Daar is Buter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawrot verovert de bal door een tackle van achteren. Nawrot draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jendrúch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kusiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Elyakmaz de bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jova neemt vlug de vrije trap. Petrin kopt de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Buter onderschept slim de pass. Buter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 60%, LKS Bronki Lolki 40%.
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:1

46e minuut.
Maska komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Branecki niet meer kan verder spelen.

48e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Schwarcz speelt de bal door. Nawrot rent richting de bal. Nawrot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:2

52e minuut.
Kusiak onderschept slim de pass. Kusiak passt de bal met de wreef. Zandío probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nonchev heeft problemen om de bal te vangen. Nonchev passt de bal in één keer door. Sopârlă geeft een hoge lob. Barber is nu in balbezit. Barber geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:3

58e minuut.
Jendrúch is nu in balbezit. Nonchev onderschept slim de pass. Nonchev met een sublieme pass. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal met de wreef. Daar is Schwarcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarcz geeft de bal voor. Nawrot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:4

61e minuut.
Zandío met de inworp. Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz met een sublieme pass. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sopârlă kopt de bal weg. Daar is Barber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandío bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Puhalović met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrin de bal. Sopârlă speelt de bal door. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:5

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Crăcilă de bal onder controle te krijgen. Nonchev rent richting de bal. Nonchev speelt de bal door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barber rent richting de bal. Barber geeft een lange en hoge pass. Elyakmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:6

87e minuut.
Jova probeert de bal met de borst te controleren. Šare is nu in balbezit. Šare geeft de bal voor. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 51%, LKS Bronki Lolki 49%.
KS Pawłokoma - LKS Bronki Lolki 0:7