Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pszczyna, Łowiecka 5
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3419
LKS Stara Wieś PawkoTeam
Atak test Tactiek ofensywa dla oka
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 42.2
solid Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Mandzyuk passt de bal zonder na te denken. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak passt de bal met de wreef. Tellechea rent richting de bal. Tellechea schiet op doel. Mentorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grocholak rent richting de bal. Grocholak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 1:0

17e minuut.
Kámory probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Fedor rent richting de bal. Villada speelt de bal door. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Taranowicz met een snelle inworp. Reiss geeft een hoge lob. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 1:1

27e minuut.
Chettle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandzyuk geeft een hoge lob. Nemec springt en kopt de bal. Mentorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Chettle geeft een lange en hoge pass. Kámory probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel. Mentorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Radacz probeert de bal aan de voet te houden. Grocholak rent richting de bal. Radacz onderschept slim de pass. Chettle verovert de bal door een tackle van achteren. Chettle geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Taddei geeft een lange en hoge pass. Chettle met een sublieme pass. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 41%, PawkoTeam 59%.
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 2:1

57e minuut.
Ćwiacz onderschept slim de pass. Daar is Mandzyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandzyuk geeft een lange en hoge pass. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 3:1

77e minuut.
Kuśmierski onderschept slim de pass. Dragozov rent richting de bal. Dragozov geeft een hoge lob. Tellechea is nu in balbezit. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 4:1

84e minuut.
Reiss geeft de bal voor. Ćwiacz is nu in balbezit. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daszek haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 40%, PawkoTeam 60%.
LKS Stara Wieś - PawkoTeam 4:2