Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nicolás Muñoz
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1654
CDA Baquedano 1991 Chatran F.C
Caro Kan Tactiek p.1
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 34.9
solid Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Yollu probeert de bal met de borst te controleren. Canizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yollu. Yollu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lamas rent richting de bal. Jagodziński is nu in balbezit. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodziński haalt uit met een fantastische trap. Stanco bokst de bal weg.

23e minuut.
Sordet speelt de bal door. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Ţărus begaat een overtreding. Yollu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yollu komt bij de bal en schiet. Barczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek verovert de bal door een tackle van achteren. Ondrůšek passt de bal in één keer door. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chetri met een sublieme pass. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek met een sublieme pass. Yollu is nu in balbezit. Yollu haalt uit met een fantastische trap. Barczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canizzaro heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus is nu in balbezit. Sordet verovert de bal door een tackle van achteren. Sordet geeft een hoge lob. Buzek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 39%, Chatran F.C 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CDA Baquedano 1991 - Chatran F.C 0:0

63e minuut.
Materzok passt de bal met de wreef. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek speelt de bal door. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Buzek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Troyano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Frunda geeft de bal voor. Hana kopt de bal weg. Carciola heeft problemen om de bal te vangen. Sordet is nu in balbezit. Sordet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Száva speelt de bal door. Sordet is nu in balbezit. Sordet passt de bal in één keer door. Yollu rent richting de bal. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ţărus rent richting de bal. Sordet verovert de bal door een tackle van achteren. Sordet passt de bal met de wreef. Daar is Yollu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yollu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Materzok met een sublieme pass. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek passt de bal zonder na te denken. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu draait met de bal, schiet en ... Barczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Troyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Troyano draait met de bal, schiet en ... Barczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 28%, Chatran F.C 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CDA Baquedano 1991 - Chatran F.C 0:0