Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5064
Walka Zabrze Real COL F.C.
junior 4-2-2-2 Tactiek 5112D WING
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Del Valle met een snelle inworp. Daar is Palomón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón met een sublieme pass. Klungelig pakt Del Valle de bal. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Blaukopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendez rent richting de bal. Mendez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Real COL F.C. 0:1

20e minuut.
Blaukopp trapt de bal weg. Kolendarić speelt de bal door. Millán is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena geeft de bal voor. Ester bokst de bal weg.

23e minuut.
Lezama geeft een lange en hoge pass. Minassyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Camarena de bal. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Real COL F.C. 0:2

32e minuut.
Aguilera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński geeft een hoge lob. Willwersch rent richting de bal. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Palomón passt de bal zonder na te denken. Del Valle rent richting de bal. Głąbiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Valle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palomón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blaukopp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Kolendarić is nu in balbezit. Met opzet legt Carmona zijn tegenspeler op de grond. Carmona krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Roscio geeft een lange en hoge pass. Głąbiński is nu in balbezit. Barboza verovert de bal door een tackle van achteren. Barboza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 56%, Real COL F.C. 44%.
Walka Zabrze - Real COL F.C. 0:2

73e minuut.
Kolendarić geeft een lange en hoge pass. Machís controleert de bal met de borst. Willwersch rent richting de bal. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machís de bal onder controle te krijgen. Ester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Głąbiński met een sublieme pass. Willwersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willwersch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Real COL F.C. 1:2

80e minuut.
Bułka met een sublieme pass. Kolendarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Palomón zijn tegenspeler op de grond. Palomón krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Mendez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltean. Mendez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lezama wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft de bal voor. Willwersch rent richting de bal. Willwersch schiet op doel. Ester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een hoge lob. Skram kopt de bal weg. Bułka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 56%, Real COL F.C. 44%.
Walka Zabrze - Real COL F.C. 1:2