Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5059
prodajem piliće Utrineze
3vs3 Tactiek Bez Veze
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten average
very good Passen good
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Strihić passt de bal zonder na te denken. Inworp. Köteles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiš is nu in balbezit. Kiš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Strihić met een sublieme pass. Oršić is nu in balbezit. Köteles is nu in balbezit. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Mijalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Oršić controleert de bal met de borst. Köteles is nu in balbezit. Oršić onderschept slim de pass. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš schiet op doel. Mijalić bokst de bal weg.

12e minuut.
Oršić onderschept slim de pass. Oršić passt de bal met de wreef. Köteles probeert de bal aan de voet te houden. Kiš rent richting de bal. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bocquee rent richting de bal. Bocquee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verbeeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiš onderschept slim de pass. Kiš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Doumen passt de bal zonder na te denken. Kiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köteles is nu in balbezit. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Mijalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mijalić probeert naar een medespeler te passen. Bocquee rent richting de bal. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Mijalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Utrineze 1:0

39e minuut.
Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel. Deša probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Utrineze 2:0

41e minuut.
Burzanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović passt de bal zonder na te denken. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ljubanović met een sublieme pass. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz passt de bal in één keer door. Kiš heeft problemen om de bal te vangen. Kiš draait met de bal, schiet en ... Mijalić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 24%, Utrineze 76%.
prodajem piliće - Utrineze 2:0

50e minuut.
Plăvoi geeft de bal voor. Jazbec rent richting de bal. Jazbec met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiš de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Burzanović is nu in balbezit. Ljubanović probeert naar een medespeler te passen. Kiš rent richting de bal. Klungelig pakt Kiš de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ... Mijalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oršić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köteles rent richting de bal. Kiš onderschept slim de pass. Kiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kiš probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bocquee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiš is nu in balbezit. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kopuz rent richting de bal. Kopuz passt de bal met de wreef. Jazbec speelt de bal door. Klungelig pakt Kiš de bal. Kiš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oršić passt de bal met de wreef. Inworp. Köteles met de inworp. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prodajem piliće - Utrineze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodajem piliće 35%, Utrineze 65%.
prodajem piliće - Utrineze 3:0