Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rap Boyz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6303
Rap Boyz bobartanii-interisti
fourth Tactiek 433 eu at
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Szydłowski passt de bal in één keer door. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - bobartanii-interisti 0:1

14e minuut.
Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev speelt de bal door. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Damian is nu in balbezit. Neaga is nu in balbezit. Bălică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neaga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Neaga kan niet meer verder spelen. Villazón komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Turcanu de bal. Krokowski rent richting de bal. Krokowski speelt de bal door. Stellacci rent richting de bal. Stellacci schiet op doel. Aletorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Stellacci rent richting de bal. Stellacci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - bobartanii-interisti 0:2

31e minuut.
Szydłowski geeft de bal voor. Tagaldyev kopt de bal weg. Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Szydłowski met een snelle inworp. Daar is Villazón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazón met een sublieme pass. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stellacci springt en kopt de bal. Aletorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 65%, bobartanii-interisti 35%.
Rap Boyz - bobartanii-interisti 0:2

71e minuut.
Manu passt de bal zonder na te denken. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal in één keer door. Mlekota met een sublieme pass. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Damian is nu in balbezit. Damian passt de bal zonder na te denken. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu schiet op doel. Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Krokowski geeft een lange en hoge pass. Nedelcu kopt de bal weg. Stellacci met een sublieme pass. Tagaldyev heeft problemen om de bal te vangen. Tagaldyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 55%, bobartanii-interisti 45%.
Rap Boyz - bobartanii-interisti 0:2