Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:32
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: KS Wilcze Pola Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3275
KS Wilcze Pola Żuki Lubartów
original2 Tactiek att sr+ls
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
40.5 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Tatar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pleavă de bal. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Żuki Lubartów 0:1

6e minuut.
Tatar is nu in balbezit. Tatar speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een hoge lob. Potrzebowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wujec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bareghamyan met een snelle inworp. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király draait met de bal, schiet en ... Speichler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

24e minuut.
Tatar heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal met de wreef. Chwalibóg rent richting de bal. Chwalibóg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Herbski onderschept slim de pass. Herbski geeft een lange en hoge pass. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aponyi rent richting de bal. Herbski onderschept slim de pass. Herbski geeft een hoge lob. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski schiet op doel. Wojciekiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 60%, Żuki Lubartów 40%.
KS Wilcze Pola - Żuki Lubartów 0:1

62e minuut.
Wujec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chwalibóg rent richting de bal. Del monte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del monte krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Łączyński stond buitenspel. Özsoy komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Aponyi. Goede buitenspelval van de verdediging. Boruta komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Wojciekiewicz met een harde bal richting middenveld. Łagódka kopt de bal weg. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pawelczyk passt de bal in één keer door. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan passt de bal in één keer door. Özsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoy schiet op doel. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siemaszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Siemaszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chwalibóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibóg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Łączyński kopt de bal weg. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski schiet op doel. Vasković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojciekiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Żuki Lubartów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 62%, Żuki Lubartów 38%.
KS Wilcze Pola - Żuki Lubartów 0:2