Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Platina SC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4324
Platina SC Albert FlóriT.C.
4-2-3-1 Tactiek Beton
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Chajdas speelt de bal door. Daar is Ciświcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciświcki passt de bal met de wreef. Chajdas rent richting de bal. Chajdas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pokorny met de inworp. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki passt de bal zonder na te denken. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chajdas schiet op doel. Kondo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pokorny neemt de hoekschop. Chajdas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Stikliūnas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chajdas de bal. Chajdas haalt uit met een fantastische trap. Borbély maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kondo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Albert FlóriT.C. 1:0

28e minuut.
Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek geeft een lange en hoge pass. Kirsner probeert de bal met de borst te controleren. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lilik geeft een lange en hoge pass. Malfa probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki kopt de bal weg. Chajdas rent richting de bal. Chajdas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas haalt uit met een fantastische trap. Borbély probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 43%, Albert FlóriT.C. 57%.
Platina SC - Albert FlóriT.C. 1:0

46e minuut.
Kostrzewa komt het veld opgelopen. Aguiar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Csúri rent richting de bal. Chajdas verovert de bal door een tackle van achteren. Lilik maakt een afschuwelijke overtreding. Lilik krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pavičić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirsner met de inworp. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lilik is nu in balbezit. Ciświcki probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa geeft een hoge lob. Kondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Albert FlóriT.C. 2:0

76e minuut.
Lilik probeert naar een medespeler te passen. Hanacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabel krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Chajdas is nu in balbezit. Lilik begaat een overtreding. Chajdas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chajdas kan niet meer verder spelen.

80e minuut.
Szulik geeft een hoge lob. Puska is nu in balbezit. Aguiar maakt een afschuwelijke overtreding. Aguiar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Kabel passt de bal zonder na te denken. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki passt de bal in één keer door. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Puska met een sublieme pass. Kabel rent richting de bal. Kabel speelt de bal door. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 40%, Albert FlóriT.C. 60%.
Platina SC - Albert FlóriT.C. 2:0