Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Kugelbake Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2769
FC Kugelbake Fc N00b
343 Tactiek 442 v2o
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 36.8
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Varlot is nu in balbezit. Villena speelt de bal door. Gaďo met een sublieme pass. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Palczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villena rent richting de bal. Villena speelt de bal door. Gaďo rent richting de bal. Gaďo geeft een hoge lob. Liepack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dombauer probeert naar een medespeler te passen. Gaďo speelt de bal door. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ihde probeert naar een medespeler te passen. Gaďo rent richting de bal. Gaďo geeft een lange en hoge pass. Liepack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 0:1

10e minuut.
Gaďo probeert de bal aan de voet te houden. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena speelt de bal door. Zdunek rent richting de bal. Zdunek draait met de bal, schiet en ... Liepack verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 0:2

34e minuut.
Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihde onderschept slim de pass. Ihde geeft een lange en hoge pass. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tüfekçioğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zdunek probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena is nu in balbezit. Tüfekçioğlu onderschept slim de pass. Tüfekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 0:3

44e minuut.
Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski passt de bal in één keer door. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 60%, Fc N00b 40%.
FC Kugelbake - Fc N00b 1:3

53e minuut.
Gaďo is nu in balbezit. Gaďo passt de bal zonder na te denken. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek schiet op doel. Liepack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 1:4

54e minuut.
Ðogo geeft een lange en hoge pass. Goldring speelt de bal door. Kahle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest haalt uit met een fantastische trap. Dietrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Palczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal met de wreef. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ðogo passt de bal zonder na te denken. Inworp. Villena met de inworp. Gaďo is nu in balbezit. Gaďo geeft een lange en hoge pass. Liepack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 1:5

72e minuut.
Dietrich met een harde bal richting middenveld. Ihde kopt de bal weg. Dombauer speelt de bal door. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chmiest onderschept slim de pass. Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Villas probeert naar een medespeler te passen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 2:5

76e minuut.
Knioła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zirojević komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dombauer speelt de bal door. Gaďo rent richting de bal. Gaďo passt de bal zonder na te denken. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kugelbake - Fc N00b 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kugelbake 58%, Fc N00b 42%.
FC Kugelbake - Fc N00b 2:6