Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tommie Forever Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8719
Tommie Forever Lzs Bobrowo 77
Indy Tactiek lagaaa
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


17e minuut.
Zorzenone speelt de bal door. Airas is nu in balbezit. Airas passt de bal in één keer door. Jezerkić rent richting de bal. Jezerkić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Adelaar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabała met een snelle inworp. Airas is nu in balbezit. Airas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sánchez Revuelta is nu in balbezit. Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała speelt de bal door. Jezerkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezerkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krokowski met een snelle inworp. de Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabała onderschept slim de pass. Kabała geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
de Vries rent richting de bal. de Vries geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krokowski met de inworp. Kabała geeft de bal voor. Biniaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jezerkić springt en kopt de bal. Biniaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jezerkić is nu in balbezit. Jezerkić met een sublieme pass. Doradca rent richting de bal. Doradca draait met de bal, schiet en ... Biniaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:2

43e minuut.
Doradca speelt de bal door. Daar is Bosvelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airas probeert naar een medespeler te passen. Doradca is nu in balbezit. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Paal! Medanić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krokowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jezerkić springt en kopt de bal. Biniaś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 72%, Lzs Bobrowo 77 28%.
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:2

47e minuut.
Krokowski is nu in balbezit. Krokowski geeft de bal voor. Daar is Adelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezerkić rent richting de bal. Jezerkić haalt uit met een fantastische trap. Biniaś bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Kabała de bal. Kabała geeft een lange en hoge pass. van de Laak probeert de bal aan de voet te houden. Jezerkić rent richting de bal. Jezerkić draait met de bal, schiet en ... Biniaś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:3

54e minuut.
Dorn geeft een lange en hoge pass. Jezerkić kopt de bal weg. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel. Biniaś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
de Vries zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumfries kan de bal niet met de borst controleren. Kabała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas passt de bal zonder na te denken. Jezerkić is nu in balbezit. Jezerkić schiet op doel. Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Airas geeft een lange en hoge pass. Sánchez Revuelta probeert de bal aan de voet te houden. Doradca rent richting de bal. Doradca schiet op doel. Biniaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:4

72e minuut.
Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft de bal voor. Adelaar probeert de bal aan de voet te houden. Jezerkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezerkić draait met de bal, schiet en ... Biniaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Medanić onderschept slim de pass. Jezerkić is nu in balbezit. Bosvelt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jezerkić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabała met een snel genomen vrije trap. Biniaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Zorzenone onderschept slim de pass. Zorzenone geeft een hoge lob. Doradca kopt de bal weg. Klungelig pakt Jezerkić de bal. Jezerkić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela geeft een hoge lob. Inworp. Sánchez Revuelta met een snelle inworp. Dumfries geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jezerkić rent richting de bal. Bosvelt onderschept slim de pass. Met opzet legt Kabała zijn tegenspeler op de grond. Kabała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 49%, Lzs Bobrowo 77 51%.
Tommie Forever - Lzs Bobrowo 77 0:4