Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Fc kéné Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10542
Fc kéné Peppone FC 31
5-3-2. Tactiek Off_3-1-3-1-2
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 51.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bauer onderschept slim de pass. Bauer geeft een lange en hoge pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel. Guerre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Peppone FC 31 0:1

12e minuut.
Maurin kopt de bal weg. Petit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Béguin. Béguin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kress passt de bal zonder na te denken. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martel de bal. Martel draait met de bal, schiet en ... Guerre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leprêtre kopt de bal weg. Petit rent richting de bal. Petit geeft de bal voor. Maurin is nu in balbezit. Maurin haalt uit met een fantastische trap. Jeannot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Martel onderschept slim de pass. Martel passt de bal zonder na te denken. Kress rent richting de bal. Kress schiet op doel. Guerre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Peppone FC 31 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 62%, Peppone FC 31 38%.
Fc kéné - Peppone FC 31 0:2

52e minuut.
Marreco geeft de bal voor. Inworp. Bauer met een snelle inworp. Daar is Lacoste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacoste geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Saïdi met een sublieme pass. Prévost rent richting de bal. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress haalt uit met een fantastische trap. Guerre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Peppone FC 31 0:3

65e minuut.
Lacoste onderschept slim de pass. Lacoste met een sublieme pass. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress schiet op doel. Guerre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kéné - Peppone FC 31 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kéné 60%, Peppone FC 31 40%.
Fc kéné - Peppone FC 31 0:4