Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MISIACZKI SZCZECIŃSKIE Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8446
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE Filozofowie z Warszawy
stra 2 Tactiek 5-3-2 Huta
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Seńkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Maciąg de bal. Koralakis is nu in balbezit. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Mikulski geeft een lange en hoge pass. Maciąg kopt de bal weg. Misztal is nu in balbezit. Maciąg rent richting de bal. Maciąg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Koralakis rent richting de bal. Ţugui is nu in balbezit. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg schiet op doel. Łomiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 1:0

7e minuut.
Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Misztal rent richting de bal. Misztal passt de bal in één keer door. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misztal is nu in balbezit. Misztal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 2:0

10e minuut.
Seńkowski probeert naar een medespeler te passen. Kopaszewski rent richting de bal. Kopaszewski met een sublieme pass. Misztal is nu in balbezit. Misztal haalt uit met een fantastische trap. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pyś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Misztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misztal speelt de bal door. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Misztal passt de bal zonder na te denken. Pyś is nu in balbezit. Pyś geeft een hoge lob. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Banikas rent richting de bal. Banikas passt de bal in één keer door. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś haalt uit met een fantastische trap. Łomiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 3:0

24e minuut.
Mikulski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maciąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkorta rent richting de bal. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łomiński speelt de bal door. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski geeft de bal voor. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Staniszewski kopt de bal weg. Weißbach heeft problemen om de bal te vangen. Weißbach probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 4:0

33e minuut.
Staniszewski geeft de bal voor. Weißbach kopt de bal weg. Misztal rent richting de bal. Misztal schiet op doel. Banikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Seńkowski geeft een hoge lob. Misztal controleert de bal met de borst. Weißbach speelt de bal door. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Łomiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Koralakis geeft de bal voor. Domber controleert de bal met de borst. Pijar geeft de bal voor. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 24%, Filozofowie z Warszawy 76%.
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 4:0

51e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko geeft een hoge lob. Maciąg kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś onderschept slim de pass. Pyś probeert naar een medespeler te passen. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Misztal met een sublieme pass. Daar is Maciąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weißbach rent richting de bal. Misztal is nu in balbezit. Misztal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbach onderschept slim de pass. Weißbach passt de bal in één keer door. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Görbe rent richting de bal. Pyś onderschept slim de pass. Pyś probeert naar een medespeler te passen. Misztal rent richting de bal. Misztal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kopaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaszewski geeft een hoge lob. Daar is Misztal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misztal schiet op doel. Łomiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 5:0

70e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo passt de bal zonder na te denken. Staniszewski geeft een hoge lob. Pyś rent richting de bal. Pyś geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kopaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaszewski met een sublieme pass. Weißbach probeert naar een medespeler te passen. Misztal is nu in balbezit. Misztal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Banikas rent richting de bal. Misztal verovert de bal door een tackle van achteren. Misztal passt de bal met de wreef. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś passt de bal met de wreef. Misztal heeft problemen om de bal te vangen. Misztal haalt uit met een fantastische trap. Łomiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 6:0

89e minuut.
Kopaszewski geeft een lange en hoge pass. Misztal probeert naar een medespeler te passen. Pyś rent richting de bal. Pyś geeft een lange en hoge pass. Maciąg maakt een snoekduik en kopt de bal. Łomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 22%, Filozofowie z Warszawy 78%.
MISIACZKI SZCZECIŃSKIE - Filozofowie z Warszawy 6:0