Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6393
GoyaNS Omladinac
3-3 Tactiek 3 na 3
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 36.2
average Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Sommerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommerlund speelt de bal door. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Veljković speelt de bal door. Inworp. Boglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boglio onderschept slim de pass. Boglio probeert naar een medespeler te passen. Ristanović heeft problemen om de bal te vangen. Ristanović draait met de bal, schiet en ... Vujičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 1:0

10e minuut.
Opsenica met een sublieme pass. Daar is Žakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristanović onderschept slim de pass. Ristanović heeft problemen om de bal te vangen. Ristanović draait met de bal, schiet en ... Vujičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ristanović is nu in balbezit. Ristanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boglio met een sublieme pass. Kecman is nu in balbezit. Kecman passt de bal zonder na te denken. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 2:0

16e minuut.
Kecman met een sublieme pass. Žakula rent richting de bal. Boglio onderschept slim de pass. Daar is Boglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boglio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Žakula rent richting de bal. Boglio verovert de bal door een tackle van achteren. Boglio met een sublieme pass. Ristanović rent richting de bal. Ristanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 3:0

24e minuut.
Opsenica met de inworp. Klungelig pakt Kecman de bal. Lagrini rent richting de bal. Ristanović is nu in balbezit. Ristanović haalt uit met een fantastische trap. Vujičić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boglio rent richting de bal. Boglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sommerlund met een sublieme pass. Turčinović rent richting de bal. Turčinović geeft een hoge lob. Ristanović rent richting de bal. Ristanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 4:0

34e minuut.
Ristanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lagrini de bal. Lagrini met een sublieme pass. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihaljčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaljčić geeft een hoge lob. Kecman controleert de bal met de borst. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ristanović passt de bal zonder na te denken. Lagrini is nu in balbezit. Lagrini passt de bal met de wreef. Ristanović is nu in balbezit. Ristanović schiet op doel. Vujičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kecman met een sublieme pass. Žakula rent richting de bal. Boglio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boglio krijgt een gele kaart. Žakula roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Žakula kan niet meer verder spelen. Stolić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 46%, Omladinac 54%.
GoyaNS - Omladinac 4:0

49e minuut.
Boglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boglio speelt de bal door. Ristanović is nu in balbezit. Ristanović haalt uit met een fantastische trap. Vujičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 5:0

54e minuut.
Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir probeert naar een medespeler te passen. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović draait met de bal, schiet en ... Vujičić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 6:0

56e minuut.
Sommerlund rent richting de bal. Sommerlund geeft een hoge lob. Ristanović rent richting de bal. Ristanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 7:0

59e minuut.
Jager passt de bal zonder na te denken. Knez speelt de bal door. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović haalt uit met een fantastische trap. Vujičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 8:0

77e minuut.
Stolić is nu in balbezit. Boglio rent richting de bal. Boglio heeft problemen om de bal te vangen. Boglio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 9:0

80e minuut.
Kecman probeert naar een medespeler te passen. Opsenica is nu in balbezit. Ristanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ristanović draait met de bal, schiet en ... Vujičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 10:0

86e minuut.
Ristanović is nu in balbezit. Boglio rent richting de bal. Boglio met een sublieme pass. Ristanović is nu in balbezit. Ristanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - Omladinac 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 38%, Omladinac 62%.
GoyaNS - Omladinac 11:0