Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Ardeo Parlea Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9098
FC Ardeo Parlea Ratele vesele
442 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 39.4
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Perner probeert naar een medespeler te passen. Nußdorfer kopt de bal weg. Daar is Damat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Perner bokst de bal weg.

11e minuut.
Fengler onderschept slim de pass. Fengler geeft een hoge lob. Deady kopt de bal weg. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 0:1

15e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal met de wreef. Pršutić rent richting de bal. Pršutić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 1:1

20e minuut.
Damadyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deady de bal. Deady passt de bal in één keer door. Tintaya rent richting de bal. Tintaya draait met de bal, schiet en ... Perner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Tintaya de bal onder controle te krijgen. Damat geeft de bal voor. Colţan kopt de bal weg. Daar is Pršutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amara probeert de bal met de borst te controleren. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki passt de bal in één keer door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Morhan onderschept slim de pass. Morhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tumilovich de bal. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 61%, Ratele vesele 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 1:1

50e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić schiet op doel. Véron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 2:1

55e minuut.
Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski passt de bal met de wreef. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady verovert de bal door een tackle van achteren. Deady haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Véron probeert naar een medespeler te passen. Morhan rent richting de bal. Deady schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deady naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Pršutić rent richting de bal. Pršutić met een sublieme pass. Loeb speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Morhan kopt de bal weg. Nußdorfer is nu in balbezit. Nußdorfer passt de bal in één keer door. Pršutić rent richting de bal. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Véron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan begaat een overtreding. Moisescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Morhan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tumilovich heeft problemen om de bal te vangen. Pršutić rent richting de bal. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Véron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 3:1

78e minuut.
Inworp. Amara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Betlejewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pršutić speelt de bal door. Loeb met een sublieme pass. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 34%, Ratele vesele 66%.
FC Ardeo Parlea - Ratele vesele 4:1