Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kaiser Wilhelm Kampfbahn
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8227
Viktoria Preussen Underworld Knights FC
3-3-1-3-opt. Tactiek K-442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen average


7e minuut.
Skramstad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávalos met de inworp. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Berlea speelt de bal door. Rolfo heeft problemen om de bal te vangen. Opasiński rent richting de bal. Opasiński geeft de bal voor. Perkuhn geeft een hoge lob. Kabała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Perkuhn is nu in balbezit. Perkuhn geeft een hoge lob. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskadourakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra geeft de bal voor. Łachowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 34%, Underworld Knights FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:0

46e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal met de wreef. Łachowski is nu in balbezit. Łachowski draait met de bal, schiet en ... Bertin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:1

55e minuut.
Buitenspel voor Perkuhn. Goede buitenspelval van de verdediging. Platas komt het veld opgelopen. Troch komt het veld opgelopen. Tarvast komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Skramstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast geeft de bal voor. Platas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:2

61e minuut.
Rolfo rent richting de bal. Rolfo geeft de bal voor. Gulácsy is nu in balbezit. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Troch speelt de bal door. Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast speelt de bal door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bertin trapt de bal weg van het doel. Rolfo kopt de bal weg. Berlea heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Troch is nu in balbezit. Troch geeft de bal voor. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:3

68e minuut.
Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch met een sublieme pass. Tarvast met een sublieme pass. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel. Bertin bokst de bal weg. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:4

71e minuut.
Inworp. Krasnoperov met een snelle inworp. Kuhanen rent richting de bal. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Iloniak de bal. Viskadourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iloniak. Viskadourakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Viskadourakis kan niet meer verder spelen. Bjerge komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarvast met een snelle inworp. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 0:6

83e minuut.
Myga speelt de bal door. Perkuhn rent richting de bal. Perkuhn passt de bal in één keer door. Bjerge rent richting de bal. Bjerge draait met de bal, schiet en ... Kabała bokst de bal weg.

85e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Bjerge probeert de bal aan de voet te houden. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rolfo rent richting de bal. Rolfo passt de bal in één keer door. Bjerge is nu in balbezit. Bjerge draait met de bal, schiet en ... Kabała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 1:6

89e minuut.
Bertin speelt de bal door. Myga kopt de bal weg. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas schiet op doel. Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 59%, Underworld Knights FC 41%.
Viktoria Preussen - Underworld Knights FC 1:6