Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Grotte des Verderbens
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8155
FC Pest Akgwiz
Basic2a Tactiek Snorow
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 38
uitstekend Schieten matig
uitmuntend Passen matig
uitmuntend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Koutsioubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunchev passt de bal zonder na te denken. Franke is nu in balbezit. Franke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 1:0

6e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Franke is nu in balbezit. Franke passt de bal zonder na te denken. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas schiet op doel. Leczkowski bokst de bal weg. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas onderschept slim de pass. Koutsioubas geeft een lange en hoge pass. Iwanowski springt en kopt de bal. Leczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski passt de bal zonder na te denken. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 2:0

19e minuut.
Terno geeft een lange en hoge pass. Fabri is nu in balbezit. Fabri speelt de bal door. Koutsioubas is nu in balbezit. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Terno passt de bal zonder na te denken. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski onderschept slim de pass. Iwanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mérő passt de bal zonder na te denken. Hoydonckx rent richting de bal. Fabri onderschept slim de pass. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Terno probeert naar een medespeler te passen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal in één keer door. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Franke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koutsioubas rent richting de bal. Trappe begaat een overtreding. Trappe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Iwanowski kopt de bal weg. Fabri is nu in balbezit. Fabri met een sublieme pass. Daar is Iwanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Terno probeert naar een medespeler te passen. Walseth probeert naar een medespeler te passen. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een lange en hoge pass. Koutsioubas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brunchev trapt de bal weg. Niewolski kopt de bal weg. Franke rent richting de bal. Koutsioubas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. van Egmond komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 24%, Akgwiz 76%.
FC Pest - Akgwiz 2:0

49e minuut.
Terno rent richting de bal. Terno geeft een lange en hoge pass. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel. van Egmond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 3:0

49e minuut.
Koutsioubas probeert naar een medespeler te passen. Terno is nu in balbezit. Terno speelt de bal door. Klungelig pakt Fabri de bal. Fabri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Terno is nu in balbezit. Terno passt de bal zonder na te denken. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een lange en hoge pass. Iwanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Daar is Terno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terno geeft een hoge lob. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 4:0

58e minuut.
Daar is Mérő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mérő probeert naar een medespeler te passen. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas onderschept slim de pass. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 5:0

60e minuut.
Terno probeert naar een medespeler te passen. Walseth met een sublieme pass. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een hoge lob. Koutsioubas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 6:0

64e minuut.
Geidarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewolski probeert naar een medespeler te passen. Fabri is nu in balbezit. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 7:0

66e minuut.
Mérő passt de bal met de wreef. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Franke passt de bal met de wreef. Terno controleert de bal met de borst. Mérő rent richting de bal. Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Terno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Fabri geeft de bal voor. Koutsioubas krijgt zijn hoofd ertegen. van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 8:0

78e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 9:0

80e minuut.
Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta geeft een hoge lob. Trappe verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsioubas rent richting de bal. Koutsioubas passt de bal zonder na te denken. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sykta passt de bal in één keer door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft de bal voor. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsioubas draait met de bal, schiet en ... van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 10:0

84e minuut.
Iwanowski kopt de bal weg. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft de bal voor. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sierściuch geeft een hoge lob. Koutsioubas kopt de bal weg. Hoydonckx rent richting de bal. Iwanowski onderschept slim de pass. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Terno rent richting de bal. Terno met een sublieme pass. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Akgwiz 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 22%, Akgwiz 78%.
FC Pest - Akgwiz 11:0