Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☆ Ô Diên Thành ☆
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7304
☆Vạn Xuân FC☆ ✧Captain Sài Gòn✧
442ATT Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


16e minuut.
Peñaranda passt de bal met de wreef. Cagna rent richting de bal. Mai Hoàng onderschept slim de pass. Mai Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:0

18e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Mai Hoàng is nu in balbezit. van Gelder rent richting de bal. van Gelder schiet op doel. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Narváez speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarazona krijgt een gele kaart. Peñaranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Narváez komt bij de bal en schiet. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narváez. Jaszczur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaszczur met een snel genomen vrije trap. Vorotnikov bokst de bal weg. Marinescu rent richting de bal. Marinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 49%, ✧Captain Sài Gòn✧ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1

51e minuut.
Korunić kopt de bal weg. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een hoge lob. van Gelder rent richting de bal. van Gelder haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Atanasio geeft de bal voor. Nhật Duy rent richting de bal. Jaszczur begaat een overtreding. Nhật Duy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Daar is Mạnh Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona draait met de bal, schiet en ... Vorotnikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:2

68e minuut.
Mollard passt de bal in één keer door. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagna verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atanasio geeft een lange en hoge pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narváez. Chyła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chyła kan niet meer verder spelen. Vengl komt het veld opgelopen. Vengl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marinescu springt en kopt de bal. Vorotnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Korunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korunić geeft de bal voor. Inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Gelder geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nhật Duy is nu in balbezit. Tarazona onderschept slim de pass. Tarazona met een sublieme pass. Vengl is nu in balbezit. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:3

83e minuut.
Sazcı passt de bal met de wreef. Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona met een sublieme pass. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel. Vorotnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kejklíř rent richting de bal. Kejklíř geeft een hoge lob. Van Blerk kopt de bal weg. Vengl is nu in balbezit. Vengl schiet op doel. Vorotnikov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 50%, ✧Captain Sài Gòn✧ 50%.
☆Vạn Xuân FC☆ - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:3