Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Allright Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2698
Allright FC MCG
Portocala™ Tactiek 442
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 52.1
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Jüriöö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəmbərov is nu in balbezit. Jüriöö tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jüriöö krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vaňous raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kermans komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö passt de bal zonder na te denken. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki schiet op doel. Iuresean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:1

22e minuut.
Jüriöö speelt de bal door. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnyák met een sublieme pass. Barski is nu in balbezit. Barski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Qəmbərov de bal onder controle te krijgen. Jüriöö rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qəmbərov. Qəmbərov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lobelle passt de bal met de wreef. Nowicki rent richting de bal. Nowicki passt de bal in één keer door. Barski is nu in balbezit. Barski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chenkov geeft een lange en hoge pass. Bosnyák rent richting de bal. Bosnyák passt de bal met de wreef. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iuresean trapt de bal weg. Jüriöö kopt de bal weg. Barski rent richting de bal. Barski schiet op doel. Iuresean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:2

29e minuut.
Plesca kopt de bal weg. Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö passt de bal zonder na te denken. Burchacki rent richting de bal. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. Iuresean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Iuresean trapt de bal weg van het doel. Bosnyák kopt de bal weg. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. Iuresean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 70%, FC MCG 30%.
Allright - FC MCG 0:3

46e minuut.
Flausino komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Barski probeert naar een medespeler te passen. Nowicki rent richting de bal. Daar is Nowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowicki geeft de bal voor. Burchacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö probeert naar een medespeler te passen. Barski is nu in balbezit. Barski haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:4

52e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Vameşu geeft een hoge lob. Bosnyák kopt de bal weg. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Burchacki geeft een hoge lob. Barski heeft problemen om de bal te vangen. Jüriöö geeft een lange en hoge pass. Barski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:5

56e minuut.
Lobelle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floricioiu. Lobelle raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobelle met een snel genomen vrije trap. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. Flausino bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Źdźbło komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barski rent richting de bal. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki probeert naar een medespeler te passen. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski schiet op doel. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şoimaru komt het veld opgelopen. Abdu Omer komt het veld opgelopen. Turoni komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Turoni met een sublieme pass. Jüriöö speelt de bal door. Barski rent richting de bal. Barski haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:6

78e minuut.
Carrizo passt de bal zonder na te denken. Barski heeft problemen om de bal te vangen. Turoni is nu in balbezit. Barski rent richting de bal. Barski draait met de bal, schiet en ... Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorescu komt het veld opgelopen. Bosnyák met een snelle inworp. Abdu Omer geeft een lange en hoge pass. Barski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC MCG 0:7

84e minuut.
Abdu Omer passt de bal met de wreef. Bosnyák rent richting de bal. Floricioiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floricioiu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc met een sublieme pass. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 74%, FC MCG 26%.
Allright - FC MCG 0:7