Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 07Antalya Spor07 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6595
07Antalya Spor07 tukelspor
delidumrul Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yağın. Arıç raakt geblesseerd tijdens het duel. Cadenazzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Bitlislioğlu de bal. Seniuk is nu in balbezit. Szucki is nu in balbezit. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Baytar bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekpar rent richting de bal. Tekpar met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pacan rent richting de bal. Pacan geeft de bal voor. Tekpar kopt de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń met een sublieme pass. Arıç is nu in balbezit. Arıç geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - tukelspor 1:0

25e minuut.
Kroon passt de bal in één keer door. Turunç is nu in balbezit. Turunç passt de bal in één keer door. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacan de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alperen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekpar passt de bal met de wreef. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel. González bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zichella rent richting de bal. Zichella geeft de bal voor. Kroon is nu in balbezit. Kroon schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın geeft een lange en hoge pass. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
07Antalya Spor07 - tukelspor 1:1

44e minuut.
Tekpar rent richting de bal. Tekpar geeft de bal voor. Planisi heeft problemen om de bal te vangen. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 69%, tukelspor 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
07Antalya Spor07 - tukelspor 1:1

51e minuut.
Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Turunç de bal. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tekpar geeft een lange en hoge pass. Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıç geeft een hoge lob. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk schiet op doel. Baytar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tekpar passt de bal met de wreef. Kroon heeft problemen om de bal te vangen. Kroon met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekpar met een snelle inworp. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - tukelspor 1:2

89e minuut.
Seniuk rent richting de bal. Bydłoń rent richting de bal. Bydłoń passt de bal zonder na te denken. Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıç haalt uit met een fantastische trap. Baytar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 54%, tukelspor 46%.
07Antalya Spor07 - tukelspor 1:2