Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mititítí TE Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6648
Mititítí TE Rákóczi Fc
Rock Tactiek Gaara
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.4 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Buzsáky geeft een hoge lob. Kováts probeert naar een medespeler te passen. Kállai is nu in balbezit. Mercz is nu in balbezit. Mercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:1

9e minuut.
Buzsáky speelt de bal door. Koczka heeft problemen om de bal te vangen. Koczka probeert naar een medespeler te passen. Mercz rent richting de bal. Mercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:2

13e minuut.
Feczesin met een sublieme pass. Koczka kopt de bal weg. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:3

14e minuut.
Koczka probeert de bal met de borst te controleren. Koczka met een sublieme pass. Mercz is nu in balbezit. Mercz schiet op doel. Feczesin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:4

20e minuut.
Széchy heeft problemen om de bal te vangen. Mercz is nu in balbezit. Mercz passt de bal zonder na te denken. Kállai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Soós kopt de bal weg. Koczka probeert naar een medespeler te passen. Mercz is nu in balbezit. Mercz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Pinczés geeft een lange en hoge pass. Kállai kopt de bal weg. Kováts heeft problemen om de bal te vangen. Mercz rent richting de bal. Mercz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Mercz is nu in balbezit. Mercz passt de bal zonder na te denken. Koczka is nu in balbezit. Koczka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 74%, Rákóczi Fc 26%.
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:4

50e minuut.
Várnai verovert de bal door een tackle van achteren. Várnai speelt de bal door. Limperger is nu in balbezit. Mercz onderschept slim de pass. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Mercz is nu in balbezit. Kováts begaat een overtreding. Mercz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Széchy komt bij de bal en schiet. Kállai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:5

60e minuut.
Várnai speelt de bal door. Koczka rent richting de bal. Koczka geeft een lange en hoge pass. Kállai heeft problemen om de bal te vangen. Kállai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:6

64e minuut.
Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka geeft de bal voor. Klungelig pakt Komora de bal. Vámos rent richting de bal. Vámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:7

69e minuut.
Széchy passt de bal zonder na te denken. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soós krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Feczesin met een sublieme pass. Várnai probeert naar een medespeler te passen. Koczka met een sublieme pass. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:8

79e minuut.
Koczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercz de bal. Limperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz verovert de bal door een tackle van achteren. Mercz schiet op doel. Feczesin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pinczés met een snelle inworp. Vámos rent richting de bal. Komora begaat een overtreding. Vámos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vámos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:9

81e minuut.
Klungelig pakt Polgár de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koczka met een snelle inworp. Mercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Koczka is nu in balbezit. Koczka geeft de bal voor. Limperger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kállai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 72%, Rákóczi Fc 28%.
Mititítí TE - Rákóczi Fc 0:9