Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Napsugár F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3862
Napsugár F.C DSI-SC
lehet Tactiek 5-2-3DEF
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten adequate
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Lage geeft de bal voor. Gaddato kopt de bal weg. Klement heeft problemen om de bal te vangen. Westwood rent richting de bal. Westwood haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - DSI-SC 0:1

4e minuut.
Gaddato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klement is nu in balbezit. Salvelli verovert de bal door een tackle van achteren. Salvelli geeft de bal voor. Havio maakt een snoekduik en kopt de bal. Sóspataki bokst de bal weg. Stehle rent richting de bal. Stehle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - DSI-SC 0:2

5e minuut.
Damnik rent richting de bal. Damnik geeft een hoge lob. Salvelli kopt de bal weg. Westwood rent richting de bal. Westwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Havio is nu in balbezit. Lage onderschept slim de pass. Gombrowicz onderschept slim de pass. Gombrowicz geeft een hoge lob. Stehle krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Havio rent richting de bal. Stehle is nu in balbezit. Havio is nu in balbezit. Stehle is nu in balbezit. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - DSI-SC 0:3

22e minuut.
Korýtko is nu in balbezit. Westwood is nu in balbezit. Westwood speelt de bal door. Gaddato is nu in balbezit. Gaddato geeft een hoge lob. Sóspataki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vasko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsós speelt de bal door. Szénási is nu in balbezit. Szénási schiet op doel. Beristain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korsós verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea geeft een lange en hoge pass. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 69%, DSI-SC 31%.
Napsugár F.C - DSI-SC 0:3

48e minuut.
Salvelli geeft een hoge lob. Czerbniak is nu in balbezit. Stehle onderschept slim de pass. Stehle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - DSI-SC 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Beristain de bal. Korsós is nu in balbezit. Salvelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salvelli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerbniak de bal. Stehle is nu in balbezit. Stehle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gaddato met de inworp. Westwood rent richting de bal. Klement tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klement krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gaddato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stehle rent richting de bal. Stehle passt de bal met de wreef. Westwood rent richting de bal. Westwood draait met de bal, schiet en ... Sóspataki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Śledź de bal. Śledź geeft de bal voor. Lage controleert de bal met de borst. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 71%, DSI-SC 29%.
Napsugár F.C - DSI-SC 0:4