Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CSBB Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3916
CSBB Picardia
Boulette Tactiek 523
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 42
very good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Weißenfeldt is nu in balbezit. Weißenfeldt passt de bal zonder na te denken. Cosson speelt de bal door. Coutant is nu in balbezit. Coutant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Picardia 0:1

8e minuut.
Weiskopf passt de bal met de wreef. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cosson. Cosson krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Levy met de inworp. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler met een sublieme pass. Carioti is nu in balbezit. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Molina controleert de bal met de borst. Alcazar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Molina krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mester probeert naar een medespeler te passen. Oman is nu in balbezit. Oman geeft de bal voor. Carioti is nu in balbezit. Carioti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mester probeert de bal aan de voet te houden. Belver rent richting de bal. Nahksepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belver moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belver kan niet meer verder spelen. Başarır komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester passt de bal zonder na te denken. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti schiet op doel. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSBB - Picardia 1:1

34e minuut.
Mester passt de bal met de wreef. Oman rent richting de bal. Oman passt de bal met de wreef. Carioti rent richting de bal. Carioti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paakkarinen is nu in balbezit. Paakkarinen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosson geeft een hoge lob. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carioti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Başarır verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva onderschept slim de pass. Carioti onderschept slim de pass. Carioti schiet op doel. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Picardia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 38%, Picardia 62%.
CSBB - Picardia 2:1

50e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman geeft de bal voor. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Weiskopf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiskopf met een sublieme pass. Weißenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Cosson is nu in balbezit. Cosson met een sublieme pass. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSBB - Picardia 2:2

56e minuut.
Alcazar speelt de bal door. Mester heeft problemen om de bal te vangen. Mester geeft de bal voor. Carioti is nu in balbezit. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Picardia 3:2

59e minuut.
Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat passt de bal in één keer door. Alcazar heeft problemen om de bal te vangen. Alcazar speelt de bal door. Weiskopf geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Parra met een sublieme pass. Weiskopf kopt de bal weg. Coat rent richting de bal. Coutant verovert de bal door een tackle van achteren. Coutant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSBB - Picardia 3:3

73e minuut.
Inworp. Szczypiński met een snelle inworp. Weiskopf rent richting de bal. Weiskopf geeft een hoge lob. Weißenfeldt kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Picardia 3:4

88e minuut.
Weißenfeldt is nu in balbezit. Weißenfeldt passt de bal zonder na te denken. Coutant rent richting de bal. Coutant draait met de bal, schiet en ... Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Picardia 3:5

89e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal in één keer door. da Silva rent richting de bal. Başarır rent richting de bal. Başarır schiet op doel. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 55%, Picardia 45%.
CSBB - Picardia 3:5