Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Team Wrocław Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4758
Team Wrocław United Toruń
fif3 Tactiek sikalafa
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Yağız geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Janibekyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 1:0

8e minuut.
Bones passt de bal met de wreef. Zagdański met een sublieme pass. Yağız speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 2:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Janibekyan niet meer kan verder spelen. Filantropol komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft de bal voor. Stričević krijgt zijn hoofd ertegen. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pop passt de bal in één keer door. Giannini rent richting de bal. Zosimas rent richting de bal. Giannini onderschept slim de pass. Giannini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcé met de inworp. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Klungelig pakt Yağız de bal. Yağız geeft een hoge lob. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zosimas geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Defilippis de bal onder controle te krijgen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yağız rent richting de bal. Yağız met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - United Toruń 3:0

31e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Tuğracıbaşı speelt de bal door. Ziyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević onderschept slim de pass. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Filantropol bokst de bal weg.

36e minuut.
Moreno Verdu met een snelle inworp. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop met een sublieme pass. Giannini heeft problemen om de bal te vangen. Giannini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 38%, United Toruń 62%.
Team Wrocław - United Toruń 3:0

50e minuut.
Zosimas kopt de bal weg. Daar is Tęsiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tęsiorowski speelt de bal door. Giannini is nu in balbezit. Giannini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Stričević de bal. Tuğracıbaşı speelt de bal door. Teodoro met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pop speelt de bal door. Garcé rent richting de bal. Garcé passt de bal met de wreef. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Janosik kopt de bal weg. Tęsiorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodoro rent richting de bal. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodoro. Tęsiorowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tęsiorowski kan niet meer verder spelen. Gómez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 29%, United Toruń 71%.
Team Wrocław - United Toruń 3:0