Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: YY_Deniz FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 504
YY_Deniz FK Beware
Defans&atack Tactiek fly
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.2 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kazimierski geeft de bal voor. Płotnikowski probeert naar een medespeler te passen. Zakrystiański probeert de bal aan de voet te houden. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Beware 1:0

12e minuut.
Nahum probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada rent richting de bal. Tektaban maakt een afschuwelijke overtreding. Tektaban krijgt een gele kaart. Camacho Quesada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nahum neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tektaban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Porkola met een snelle inworp. Nahum heeft problemen om de bal te vangen. Nahum met een sublieme pass. Narea rent richting de bal. Narea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Ülker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea geeft de bal voor. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Camacho Quesada rent richting de bal. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camacho Quesada is nu in balbezit. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YY_Deniz FK - Beware 1:1

24e minuut.
Rize verovert de bal door een tackle van achteren. Rize geeft een hoge lob. Porkola is nu in balbezit. Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Breś geeft een lange en hoge pass. Bolulular probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Płotnikowski is nu in balbezit. Nahum verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnaklılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnaklılar schiet op doel. Bolulular kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kazimierski probeert naar een medespeler te passen. Zakrystiański rent richting de bal. Płotnikowski onderschept slim de pass. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Bolulular werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Beware 2:1

37e minuut.
Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś passt de bal met de wreef. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel. Bolulular maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Beware 3:1

38e minuut.
Ülker probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada rent richting de bal. Rize bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mucha met een harde bal richting middenveld. Płotnikowski kopt de bal weg. Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YY_Deniz FK - Beware 4:1

43e minuut.
Ülker is nu in balbezit. Rize is nu in balbezit. Ülker begaat een overtreding. Ülker krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Camacho Quesada rent richting de bal. Kazimierski onderschept slim de pass. Kazimierski geeft de bal voor. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Gut draait met de bal, schiet en ... Bolulular bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YY_Deniz FK 57%, Beware 43%.
YY_Deniz FK - Beware 4:1

53e minuut.
Breś probeert naar een medespeler te passen. Nahum is nu in balbezit. Nahum geeft een lange en hoge pass. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şişkin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Buitenspel voor Şişkin. Goede buitenspelval van de verdediging. Landívar komt het veld opgelopen. İşler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zakrystiański is nu in balbezit. Zakrystiański geeft een lange en hoge pass. Daar is Tektaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ... Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YY_Deniz FK 69%, Beware 31%.
YY_Deniz FK - Beware 4:1