Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10201
TRANS X FC LYNX
eso Tactiek 442++
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Sánchez Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fexeus is nu in balbezit. Sánchez Méndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Méndez krijgt een gele kaart. Fexeus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulczyk wilt de vrije trap nemen. Macora Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 1:0

12e minuut.
Sarlós passt de bal met de wreef. Sánta rent richting de bal. Sánta passt de bal met de wreef. Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRANS X - FC LYNX 1:1

15e minuut.
Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Cusano geeft een hoge lob. Gaúcho kopt de bal weg. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta haalt uit met een fantastische trap. Puussepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurman begaat een overtreding. Sarlós raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Méndez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta geeft de bal voor. Güleryüz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Johne speelt de bal door. Kulczyk rent richting de bal. Petró begaat een overtreding. Petró krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Turi geeft de bal voor. Inworp. Kulczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fexeus rent richting de bal. Fexeus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 59%, FC LYNX 41%.
TRANS X - FC LYNX 2:1

46e minuut.
komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Delage geeft de bal voor. Bianchi kopt de bal weg. Klungelig pakt de bal. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moura geeft een hoge lob. Bianchi kopt de bal weg. Sarlós met een sublieme pass. Sánta rent richting de bal. Sánta haalt uit met een fantastische trap. Puussepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Szekfű de bal. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRANS X - FC LYNX 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 50%, FC LYNX 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRANS X - FC LYNX 2:2