Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UGHENTUS Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6304
F.C. UGHENTUS old boys
TRYTRY-T Tactiek p1
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal in één keer door. Claverio is nu in balbezit. Claverio geeft een lange en hoge pass. Becia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Saccoman geeft een hoge lob. Miniccio kopt de bal weg. Klungelig pakt Cenkov de bal. Becia is nu in balbezit. Becia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal met de wreef. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio schiet op doel. Horyainov probeert de bal aan de voet te houden. Toajari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Komosiak is nu in balbezit. Komosiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seguin met een snelle inworp. Affini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 58%, old boys 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. UGHENTUS - old boys 0:0

63e minuut.
Facetti passt de bal zonder na te denken. Claverio speelt de bal door. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio haalt uit met een fantastische trap. Toajari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - old boys 0:1

81e minuut.
Affini probeert naar een medespeler te passen. Bidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidini geeft een hoge lob. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 57%, old boys 43%.
F.C. UGHENTUS - old boys 0:1