Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Frank Lampard Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4379
FC Carlstadt Blues Ursus arctos
Att3 Modified Tactiek Riskantna
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Cizarić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagrov de bal. Bagrov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hodulík is nu in balbezit. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík schiet op doel. Dunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:1

14e minuut.
Szkutnik met een sublieme pass. Lungu geeft de bal voor. Hodulík kopt de bal weg. Blunschi rent richting de bal. Blunschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Malahov geeft de bal voor. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Kuljanac verovert de bal door een tackle van achteren. Bagrov onderschept slim de pass. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hodulík passt de bal zonder na te denken. Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik probeert naar een medespeler te passen. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík schiet op doel. Dunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Desmet geeft een hoge lob. Bištek geeft een hoge lob. Daar is Desmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bagrov rent richting de bal. Özdeğirmenci met een sublieme pass. Blunschi kopt de bal weg. Hodulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík schiet op doel. Dunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sprachrohr passt de bal zonder na te denken. Szkutnik is nu in balbezit. Lungu is nu in balbezit. Lungu geeft een hoge lob. Blunschi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bakalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalov probeert naar een medespeler te passen. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szkutnik is nu in balbezit. Szkutnik speelt de bal door. Bakalov geeft een lange en hoge pass. Szkutnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik schiet op doel. Dunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 46%, Ursus arctos 54%.
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:1

47e minuut.
Lungu geeft een lange en hoge pass. Dunjić speelt de bal door. Bakalov kopt de bal weg. Hodulík is nu in balbezit. Hodulík haalt uit met een fantastische trap. Dunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Daar is Desmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malahov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öztürk. Öztürk krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Szkutnik met een sublieme pass. Bačak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi verovert de bal door een tackle van achteren. Blunschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:2

52e minuut.
Öztürk geeft de bal voor. Bakalov kopt de bal weg. Klungelig pakt Blunschi de bal. Hodulík rent richting de bal. Hodulík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:3

54e minuut.
Szkutnik passt de bal met de wreef. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Štura is nu in balbezit. Blunschi verovert de bal door een tackle van achteren. Blunschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dunjić trapt de bal weg van het doel. Malahov kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lungu heeft problemen om de bal te vangen. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi schiet op doel. Bištek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szkutnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hodulík maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bačak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:4

63e minuut.
Szkutnik geeft een hoge lob. Dunjić probeert naar een medespeler te passen. Lungu kopt de bal weg. Blunschi is nu in balbezit. Blunschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szkutnik geeft een lange en hoge pass. Hodulík rent richting de bal. Hodulík met een sublieme pass. Blunschi is nu in balbezit. Blunschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:5

66e minuut.
Desmet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malahov met de inworp. Cizarić rent richting de bal. Cizarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakalov kopt de bal weg. Bištek heeft problemen om de bal te vangen. Szkutnik speelt de bal door. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelić verovert de bal door een tackle van achteren. Malahov rent richting de bal. Paluszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Paluszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Desmet geeft een lange en hoge pass. Bakalov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastelić. Kastelić krijgt een gele kaart. Bakalov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bakalov kan niet meer verder spelen. Rubião komt het veld opgelopen. Lungu met een snel genomen vrije trap. Dunjić probeert naar een medespeler te passen. Szkutnik kopt de bal weg. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Bištek de bal onder controle te krijgen. Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi geeft een lange en hoge pass. Paal! Bačak rent richting de bal. Hodulík maakt een afschuwelijke overtreding. Hodulík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 67%, Ursus arctos 33%.
FC Carlstadt Blues - Ursus arctos 0:5