Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ♔ Hallow Land ♔
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8310
Elite Sport Club Steaua lu Manole
AfterHyb Tactiek ctd_e_e_sus
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 32.1
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
uitstekend Verdedigen zwak


2e minuut.
Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej kopt de bal weg. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 1:0

6e minuut.
Vinčić passt de bal in één keer door. Berntsen is nu in balbezit. Berntsen passt de bal in één keer door. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rokkos passt de bal in één keer door. Cemerikić met een sublieme pass. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej schiet op doel. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Neacşu speelt de bal door. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu passt de bal met de wreef. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lupescu trapt de bal weg van het doel. Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić passt de bal in één keer door. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 2:0

18e minuut.
Berntsen is nu in balbezit. Berntsen passt de bal in één keer door. Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej rent richting de bal. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 3:0

23e minuut.
Serejo rent richting de bal. Met opzet legt Lhermine zijn tegenspeler op de grond. Serejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiacu met een snel genomen vrije trap. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 4:0

29e minuut.
Serejo geeft de bal voor. Janák met een sublieme pass. Klungelig pakt Epure de bal. Serejo is nu in balbezit. Serejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rokkos rent richting de bal. Rokkos met een sublieme pass. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić geeft de bal voor. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Lupescu trapt de bal weg. Janák heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Vinčić geeft een hoge lob. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 5:0

39e minuut.
Závodi geeft de bal voor. Magdziej kopt de bal weg. Neacşu heeft problemen om de bal te vangen. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Magdziej geeft de bal voor. Neacşu is nu in balbezit. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janák de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 6:0

43e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 7:0

44e minuut.
Poštić probeert naar een medespeler te passen. Chivu probeert naar een medespeler te passen. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 21%, Steaua lu Manole 79%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 8:0

46e minuut.
Özenir speelt de bal door. Daar is Vinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 9:0

47e minuut.
Janák passt de bal met de wreef. Tütüncü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiacu. Chiacu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 10:0

50e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Cemerikić heeft problemen om de bal te vangen. Cemerikić geeft de bal voor. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 11:0

51e minuut.
Berntsen rent richting de bal. Vinčić speelt de bal door. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo schiet op doel. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Rokkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokkos speelt de bal door. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 12:0

57e minuut.
Tütüncü probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poštić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 13:0

65e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Magdziej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 14:0

70e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Daar is Vinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 15:0

71e minuut.
Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü passt de bal met de wreef. Lhermine kan de bal niet met de borst controleren. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serejo is nu in balbezit. Serejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Verdeţ geeft een hoge lob. Janák controleert de bal met de borst. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 16:0

75e minuut.
Tütüncü speelt de bal door. Klungelig pakt Poštić de bal. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Lupescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Paal!

79e minuut.
Verdeţ met een sublieme pass. Rokkos is nu in balbezit. Verdeţ geeft de bal voor. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 17:0

83e minuut.
Rokkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić geeft de bal voor. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 18:0

86e minuut.
Rokkos heeft problemen om de bal te vangen. Rokkos passt de bal met de wreef. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 22%, Steaua lu Manole 78%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 19:0