Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: gisbernau Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2305
gisbernau Modrzewianka Dziekanowice
popic Tactiek 424
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
38 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 41.1
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


8e minuut.
Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Facio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wostal de bal. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 0:1

9e minuut.
Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Facio geeft een lange en hoge pass. Thul rent richting de bal. Thul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 1:1

10e minuut.
Magnone heeft problemen om de bal te vangen. Thul onderschept slim de pass. Thul met een sublieme pass. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moilanen neemt de hoekschop. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 2:1

16e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Thul kopt de bal weg. Fazzini kan de bal niet met de borst controleren. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fazzini de bal. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul schiet op doel. Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 3:1

17e minuut.
Való passt de bal met de wreef. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş passt de bal zonder na te denken. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Inworp. Facio met een snelle inworp. Cristinel speelt de bal door. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 4:1

22e minuut.
Magnone bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnone met een sublieme pass. Sterling heeft problemen om de bal te vangen. Sterling geeft een lange en hoge pass. Való maakt een snoekduik en kopt de bal. Jennis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Való schiet op doel. Jennis probeert naar een medespeler te passen. Alesini kopt de bal weg. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sterling speelt de bal door. Tzimas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fazzini ... Strafschop! Tzimas raakt geblesseerd tijdens het duel. Thul kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 5:1

38e minuut.
Brčelić passt de bal in één keer door. Amberg is nu in balbezit. Amberg passt de bal in één keer door. Thul rent richting de bal. Thul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rabanada is nu in balbezit. Tzimas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 6:1

42e minuut.
Thul kopt de bal weg. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabanada de bal onder controle te krijgen. Goetzinger bokst de bal weg. Fazzini met een sublieme pass. Brčelić heeft problemen om de bal te vangen. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen speelt de bal door. bin Ismail geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
bin Ismail passt de bal met de wreef. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal in één keer door. Tzimas rent richting de bal. Tzimas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thul maakt een snoekduik en kopt de bal. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 39%, Modrzewianka Dziekanowice 61%.
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 6:1

46e minuut.
Moczybród komt het veld opgelopen. Vágner komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Amberg passt de bal in één keer door. Onofraş is nu in balbezit. bin Ismail begaat een overtreding. bin Ismail krijgt een gele kaart. Onofraş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alesini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Való rent richting de bal. Való schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Moczybród met een sublieme pass. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vágner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vágner kan niet meer verder spelen. Kolodžej komt het veld opgelopen.

54e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. Moilanen rent richting de bal. Moilanen passt de bal in één keer door. Thul rent richting de bal. Thul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Moczybród kopt de bal weg. Daar is Alesini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristinel met een sublieme pass. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sterling is nu in balbezit. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moczybród met een sublieme pass. Wostal rent richting de bal. Wostal geeft een lange en hoge pass. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Moilanen met een sublieme pass. Daar is Fazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazzini geeft een lange en hoge pass. Daar is Amberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Goetzinger met een harde bal richting middenveld. Inworp. Moczybród met een snelle inworp. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa geeft de bal voor. bin Ismail met een sublieme pass. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Thul heeft problemen om de bal te vangen. Rabanada is nu in balbezit. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 7:1

68e minuut.
Fazzini geeft de bal voor. Való rent richting de bal. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salva geeft een lange en hoge pass. Való maakt een snoekduik en kopt de bal. Jennis bokst de bal weg.

71e minuut.
Való kopt de bal weg. Magnone heeft problemen om de bal te vangen. Wostal geeft een lange en hoge pass. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail passt de bal met de wreef. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 8:1

75e minuut.
Ba passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fazzini de bal onder controle te krijgen. Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 9:1

79e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft de bal voor. Kolodžej kopt de bal weg. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Luder komt het veld opgelopen. Ziemiański komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cristinel met een sublieme pass. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej schiet op doel. Goetzinger bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moilanen zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thul rent richting de bal. Thul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 10:1

84e minuut.
Klungelig pakt Onofraş de bal. Onofraş passt de bal met de wreef. Alesini bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sterling verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel onderschept slim de pass. Cristinel speelt de bal door. Thul heeft problemen om de bal te vangen. Thul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Moczybród zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thul is nu in balbezit. Thul geeft een hoge lob. Moilanen geeft een hoge lob. Goetzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gisbernau 31%, Modrzewianka Dziekanowice 69%.
gisbernau - Modrzewianka Dziekanowice 10:1