Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Morovno Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6114
AC Morovno biely vlci
352 x Tactiek inovation
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Balatov geeft de bal voor. Inworp. Wachowicz met een snelle inworp. Zóna rent richting de bal. Zóna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balatov rent richting de bal. Balatov geeft de bal voor. Inworp. Csalák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zóna geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csalák met de inworp. Zóna geeft een lange en hoge pass. Wachowicz kopt de bal weg. Daar is Hadaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadaś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - biely vlci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 42%, biely vlci 58%.
AC Morovno - biely vlci 0:1

68e minuut.
Blanár onderschept slim de pass. Blanár passt de bal zonder na te denken. Pugeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe haalt uit met een fantastische trap. Guerrero López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Navratil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Csalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csalák geeft de bal voor. Hajtovík rent richting de bal. Hadaś is nu in balbezit. Hadaś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gontkovský passt de bal met de wreef. Zóna rent richting de bal. Zóna passt de bal met de wreef. Mynárik is nu in balbezit. Mynárik draait met de bal, schiet en ... Postsorek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 49%, biely vlci 51%.
AC Morovno - biely vlci 0:1