Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Skupzelek Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4170
Skupzelek Poodles
thanks:) Tactiek The Cloud
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
44.5 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Slavkov onderschept slim de pass. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. Buda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - Poodles 0:1

11e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Zollinger rent richting de bal. Zollinger passt de bal met de wreef. Stanley is nu in balbezit. Stanley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Misidjan rent richting de bal. Stanley onderschept slim de pass. Stanley passt de bal zonder na te denken. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kwoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - Poodles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skupzelek 68%, Poodles 32%.
Skupzelek - Poodles 0:2

54e minuut.
Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk probeert naar een medespeler te passen. Somogyi is nu in balbezit. Czarnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik draait met de bal, schiet en ... Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czarnik rent richting de bal. Czarnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - Poodles 1:2

57e minuut.
Pamuk passt de bal zonder na te denken. Czarnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somogyi. Somogyi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Pamuk is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grósz de bal. Grósz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - Poodles 1:3

61e minuut.
Pamuk rent richting de bal. Czarnik rent richting de bal. Zollinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zollinger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Grósz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanley is nu in balbezit. Stanley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Węglerski onderschept slim de pass. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi geeft de bal voor. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Ławecki passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skupzelek - Poodles 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skupzelek 47%, Poodles 53%.
Skupzelek - Poodles 1:4