Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kopuzlar Stadyumu
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2983
KOPUZLAR FK Levski Sofia FC
Hayde uşaklar Tactiek 343
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten very good
good Passen weak
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Başkomiser geeft de bal voor. Inworp. Sağlamsoy met de inworp. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boruc passt de bal zonder na te denken. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu probeert naar een medespeler te passen. Tektaş is nu in balbezit. Tektaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yunt passt de bal met de wreef. Daar is Komando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komando speelt de bal door. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker schiet op doel. Loporto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş met een sublieme pass. Sağlamsoy met een sublieme pass. Batty rent richting de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Hřebejk passt de bal met de wreef. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev passt de bal met de wreef. Batty rent richting de bal. Batty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Başkomiser geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Batty de bal onder controle te krijgen. Tanttu speelt de bal door. Tektaş rent richting de bal. Tektaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sönmezateş geeft een lange en hoge pass. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş passt de bal in één keer door. Türüker is nu in balbezit. Türüker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Komando onderschept slim de pass. Komando met een sublieme pass. Tektaş rent richting de bal. Tektaş draait met de bal, schiet en ... Nakayama probeert de bal aan de voet te houden. Loporto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 45%, Levski Sofia FC 55%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 1:0

51e minuut.
Ryč bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryč geeft een hoge lob. Daar is Komando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker is nu in balbezit. Türüker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Komando verovert de bal door een tackle van achteren. Komando probeert naar een medespeler te passen. Tanttu met een sublieme pass. Türüker rent richting de bal. Türüker haalt uit met een fantastische trap. Loporto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fətullayev controleert de bal met de borst. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş geeft de bal voor. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yunt onderschept slim de pass. Əzimov verovert de bal door een tackle van achteren. Əzimov passt de bal met de wreef. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tektaş kopt de bal weg. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Türüker de bal. Türüker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Otto is nu in balbezit. Otto geeft een hoge lob. Batty is nu in balbezit. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Komando met een sublieme pass. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türüker krijgt een gele kaart. Küçükyılmaz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Küçükyılmaz kan niet meer verder spelen.

77e minuut.
Türksoylu trapt de bal weg. Hřebejk kopt de bal weg. Yunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türksoylu trapt de bal weg. Hřebejk rent richting de bal. Komando verovert de bal door een tackle van achteren. Komando draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nakayama met een sublieme pass. Yunt is nu in balbezit. Yunt met een sublieme pass. Klungelig pakt Tektaş de bal. Tektaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tanttu verovert de bal door een tackle van achteren. Tanttu speelt de bal door. Tektaş rent richting de bal. Tektaş haalt uit met een fantastische trap. Loporto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 37%, Levski Sofia FC 63%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 1:0