Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie FC express
352 Tactiek 523
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kąpała probeert naar een medespeler te passen. Lizak geeft een lange en hoge pass. Grósz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - FC express 1:0

13e minuut.
Grósz probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kąpała ... Strafschop! Stougaard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stougaard neemt de penalty, wat een uithaal! Santamarina bokst de bal weg. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - FC express 2:0

16e minuut.
Borgosz geeft een hoge lob. Grósz krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Gočál de bal. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Santamarina bokst de bal weg.

27e minuut.
Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco passt de bal zonder na te denken. Lizak probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Santamarina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kąpała met een sublieme pass. Missał is nu in balbezit. Missał passt de bal met de wreef. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco draait met de bal, schiet en ... Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Martens passt de bal in één keer door. Gwardys rent richting de bal. Gwardys geeft een lange en hoge pass. Missał controleert de bal met de borst. Missał geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pap rent richting de bal. Martens begaat een overtreding. Pap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pap zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stougaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Figaredo de bal. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tsertikidis kopt de bal weg. Kąpała controleert de bal met de borst. Stougaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stougaard krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Claverie speelt de bal door. Gawlak heeft problemen om de bal te vangen. Missał is nu in balbezit. Missał draait met de bal, schiet en ... Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - FC express 2:1

39e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco schiet op doel. Montesinos bokst de bal weg.

41e minuut.
Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz passt de bal in één keer door. Kąpała rent richting de bal. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Santamarina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 41%, FC express 59%.
FC Miasteczko Śląskie - FC express 2:1

47e minuut.
Lizak probeert naar een medespeler te passen. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis probeert naar een medespeler te passen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Pernambuco kopt de bal weg. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een hoge lob. Missał heeft problemen om de bal te vangen. Missał haalt uit met een fantastische trap. Montesinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała geeft een lange en hoge pass. Gawlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap passt de bal zonder na te denken. Gawlak speelt de bal door. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tsertikidis speelt de bal door. Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kąpała rent richting de bal. Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz passt de bal in één keer door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel. Gočál probeert de bal aan de voet te houden. Santamarina bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Gawlak de bal. Missał geeft de bal voor. Daar is Juraule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco rent richting de bal. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Montesinos bokst de bal weg.

71e minuut.
Pap speelt de bal door. Tsertikidis met een sublieme pass. Lizak speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Santamarina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - FC express 3:1

80e minuut.
Klungelig pakt Pernambuco de bal. Pernambuco passt de bal met de wreef. Missał rent richting de bal. Missał geeft een lange en hoge pass. Kochowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Santamarina niet meer kan verder spelen. Unanua komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal zonder na te denken. Pernambuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco haalt uit met een fantastische trap. Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 48%, FC express 52%.
FC Miasteczko Śląskie - FC express 3:1