Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympic Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1436
F.C. Pelagonia ∆EXTRA-TEAM∆
4-3-3 ATT Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten good
weak Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Oost probeert de bal met de borst te controleren. Oost probeert naar een medespeler te passen. Isbecque is nu in balbezit. Isbecque haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Oost draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fernández zal de hoekschop nemen. Isbecque springt en kopt de bal. Nelson bokst de bal weg.

8e minuut.
Upton geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández met de inworp. Oost kan de bal niet met de borst controleren. Oost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bargwanna onderschept slim de pass. Fong is nu in balbezit. Fong passt de bal met de wreef. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbecque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fernández met de inworp. Fong rent richting de bal. Fong passt de bal zonder na te denken. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bargwanna geeft een lange en hoge pass. Phiri is nu in balbezit. Phiri passt de bal zonder na te denken. Fong is nu in balbezit. Fong geeft een hoge lob. Nelson bokst de bal weg.

27e minuut.
Isbecque is nu in balbezit. Fernández speelt de bal door. Oost is nu in balbezit. Oost schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:1

31e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Phiri speelt de bal door. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Phiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Isbecque de bal. Mason rent richting de bal. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbecque haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg.

37e minuut.
Fernández passt de bal met de wreef. Fong is nu in balbezit. Fong passt de bal in één keer door. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbecque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nelson trapt de bal weg van het doel. Fong kopt de bal weg. Klungelig pakt Mason de bal. Isbecque rent richting de bal. Isbecque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:2

40e minuut.
Fernández speelt de bal door. Fong rent richting de bal. Fong probeert naar een medespeler te passen. Oost rent richting de bal. Oost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:3

44e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal in één keer door. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbecque draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 83%, ∆EXTRA-TEAM∆ 17%.
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:4

46e minuut.
Kriston is nu in balbezit. Isbecque onderschept slim de pass. Fong met een sublieme pass. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Melč speelt de bal door. Fong rent richting de bal. Fong probeert naar een medespeler te passen. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbecque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Oost rent richting de bal. Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft een lange en hoge pass. Isbecque rent richting de bal. Isbecque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fong passt de bal zonder na te denken. Isbecque bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong rent richting de bal. Fong geeft een lange en hoge pass. Oost maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Benedetti kopt de bal weg. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández passt de bal met de wreef. Oost rent richting de bal. Oost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 73%, ∆EXTRA-TEAM∆ 27%.
F.C. Pelagonia - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:5