Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Służeźnia Na Żywo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7428
Tsubasa Squad buraczki
jak z belgią Tactiek ONE
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül onderschept slim de pass. Hergül geeft een hoge lob. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inczewski rent richting de bal. Bezecný verovert de bal door een tackle van achteren. Bezecný geeft een hoge lob. Paskuda springt en kopt de bal. Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morena probeert naar een medespeler te passen. Bezecný kopt de bal weg. Klungelig pakt Arseni de bal. Paskuda rent richting de bal. Paskuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Buchta kopt de bal weg. Bukraba met een sublieme pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber haalt uit met een fantastische trap. Diaziani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - buraczki 0:1

22e minuut.
Bezecný onderschept slim de pass. Bezecný speelt de bal door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Morena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsubasa Squad - buraczki 1:1

24e minuut.
Inworp. Butuşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inczewski met een sublieme pass. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber draait met de bal, schiet en ... Diaziani bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ambrosin rent richting de bal. Ambrosin passt de bal in één keer door. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Diaziani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - buraczki 1:2

35e minuut.
Klungelig pakt Butuşan de bal. Buchta rent richting de bal. Butuşan begaat een overtreding. Buchta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buchta kan niet meer verder spelen. Karović komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bezecný rent richting de bal. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezecný is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezecný met een snel genomen vrije trap. Jakimowicz kopt de bal weg. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş geeft een hoge lob. Jakimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 39%, buraczki 61%.
Tsubasa Squad - buraczki 1:2

58e minuut.
Bezecný passt de bal in één keer door. Karović rent richting de bal. Ortega begaat een overtreding. Ortega krijgt een gele kaart. Karović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezecný met een snel genomen vrije trap. Jakimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsubasa Squad - buraczki 2:2

59e minuut.
Huber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolák de bal. Paskuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paskuda krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Morena probeert naar een medespeler te passen. Karović kopt de bal weg. Bezecný met een sublieme pass. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda schiet op doel. Morena bokst de bal weg.

90e minuut.
Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draganov krijgt een gele kaart. Huber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukraba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 36%, buraczki 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tsubasa Squad - buraczki 2:2