Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: khan-Lee Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4612
Lê Tuấn - FC Hải Dương
4-5-1-B Tactiek 44-22222222
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
47.4 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Hoàng Sửu speelt de bal door. Trung Giang is nu in balbezit. Demertzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang schiet op doel. Hoàng Bắc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Phi heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang schiet op doel. Hoàng Bắc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 0:1

10e minuut.
Borowy onderschept slim de pass. Borowy passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:1

15e minuut.
Minh Vũ probeert de bal met de borst te controleren. Demertzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi onderschept slim de pass. Ðức Phi schiet op doel. Hoàng Bắc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:2

17e minuut.
Wilks controleert de bal met de borst. Trung Giang rent richting de bal. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu geeft de bal voor. Ðức Phi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Hoàng Sửu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Giang speelt de bal door. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi draait met de bal, schiet en ... Hoàng Bắc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sadowski speelt de bal door. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang geeft een hoge lob. Hoàng Bắc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 41%, Hải Dương 59%.
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:2

52e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Minh Tú rent richting de bal. Minh Tú geeft een hoge lob. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:3

55e minuut.
Demertzis met een sublieme pass. Daar is Minh Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:4

66e minuut.
Mạnh Dũng kopt de bal weg. Phương Nam heeft problemen om de bal te vangen. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borowy heeft problemen om de bal te vangen. Borowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lacorte onderschept slim de pass. Lacorte geeft de bal voor. Klungelig pakt Trung Giang de bal. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... Hoàng Bắc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:5

82e minuut.
Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski passt de bal zonder na te denken. Minh Vũ rent richting de bal. Demertzis verovert de bal door een tackle van achteren. Demertzis geeft een hoge lob. de Dios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanghelie trapt de bal weg. Trung Giang kopt de bal weg. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Mạnh Dũng met een snelle inworp. Sarr rent richting de bal. Sarr geeft de bal voor. Ndoye krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 40%, Hải Dương 60%.
Lê Tuấn - FC - Hải Dương 1:5