Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wygra_sedzia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3804
wygra_sedzia Greensocks
433m Tactiek 442u
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 31.9
excellent Schieten poor
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Guzmán Torres speelt de bal door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cebula passt de bal zonder na te denken. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 1:0

11e minuut.
Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Olhagaray verovert de bal door een tackle van achteren. Olhagaray passt de bal in één keer door. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guzmán Torres probeert naar een medespeler te passen. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal zonder na te denken. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Daners de bal. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Budnicki met een sublieme pass. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 2:0

20e minuut.
Guzmán Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán Torres geeft een lange en hoge pass. Budnicki kopt de bal weg. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Guzmán Torres met een sublieme pass. Kohl speelt de bal door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 3:0

23e minuut.
Kohl rent richting de bal. Gallego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Kohl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Motta krijgt zijn hoofd ertegen. Pérez Burrull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 4:0

24e minuut.
Daar is Tuchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres speelt de bal door. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Olhagaray is nu in balbezit. Guzmán Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán Torres geeft een lange en hoge pass. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 5:0

32e minuut.
Ronzoni geeft een lange en hoge pass. Budnicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Daners de bal. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kohl met een snelle inworp. Klungelig pakt Guzmán Torres de bal. Guzmán Torres passt de bal met de wreef. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Kohl geeft een hoge lob. Cienciała is nu in balbezit. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Budnicki de bal. Budnicki passt de bal zonder na te denken. Motta is nu in balbezit. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Olhagaray is nu in balbezit. Kohl verovert de bal door een tackle van achteren. Kohl geeft een hoge lob. Motta springt en kopt de bal. Pérez Burrull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 20%, Greensocks 80%.
wygra_sedzia - Greensocks 6:0

50e minuut.
Daners verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Guzmán Torres met een snelle inworp. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ronzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzoni geeft een hoge lob. Kohl kopt de bal weg. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. Pérez Burrull bokst de bal weg.

55e minuut.
Cebula passt de bal zonder na te denken. Kohl rent richting de bal. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula passt de bal zonder na te denken. Cienciała is nu in balbezit. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ... Pérez Burrull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Budnicki passt de bal zonder na te denken. Motta rent richting de bal. Motta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 7:0

67e minuut.
Cebula kopt de bal weg. Klungelig pakt Guzmán Torres de bal. Guzmán Torres passt de bal met de wreef. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki schiet op doel. Pérez Burrull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mayer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallego de bal. Kohl probeert naar een medespeler te passen. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Cebula geeft een lange en hoge pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daners verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres passt de bal met de wreef. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wygra_sedzia - Greensocks 8:0

84e minuut.
Urbańczyk geeft een lange en hoge pass. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal met de wreef. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal met de wreef. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Peito de Aço is nu in balbezit. Budnicki onderschept slim de pass. Budnicki met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Pérez Burrull bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wygra_sedzia 23%, Greensocks 77%.
wygra_sedzia - Greensocks 8:0