Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Blau-Weiß Rostock Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1960
FC Blau-Weiß Rostock OL69
4-3-3 links Tactiek OL 1
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 27.1
average Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Lightfoot rent richting de bal. Bălaşa onderschept slim de pass. Bălaşa passt de bal in één keer door. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap. Steward probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hurne passt de bal met de wreef. Lightfoot rent richting de bal. Met opzet legt Jehmlich zijn tegenspeler op de grond. Lightfoot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lightfoot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blau-Weiß Rostock - OL69 0:1

17e minuut.
MacDougall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engert met de inworp. Klemens bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Urland kopt de bal weg. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa passt de bal in één keer door. Urland is nu in balbezit. Urland geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Edgar is nu in balbezit. Edgar passt de bal zonder na te denken. Lagerblom speelt de bal door. Lightfoot is nu in balbezit. Lightfoot schiet op doel. Moskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot is nu in balbezit. Urland begaat een overtreding. Lightfoot wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lightfoot kan niet meer verder spelen. Szczęch komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Szczęch rent richting de bal. Szczęch passt de bal in één keer door. Mißbach is nu in balbezit. Reche onderschept slim de pass. Reche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 50%, OL69 50%.
FC Blau-Weiß Rostock - OL69 0:1

59e minuut.
Engert passt de bal zonder na te denken. Klemens is nu in balbezit. Aceves rent richting de bal. Klemens verovert de bal door een tackle van achteren. Klemens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Jehmlich met een snelle inworp. MacDougall rent richting de bal. Engert onderschept slim de pass. Engert geeft een hoge lob. Steward bokst de bal weg. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Aït Kaci probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blau-Weiß Rostock 44%, OL69 56%.
FC Blau-Weiß Rostock - OL69 0:1