Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8101
AWESOME! LV`s Real Madrid
ko Tactiek OldBoys6r
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh geeft de bal voor. Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 0:1

3e minuut.
Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni geeft de bal voor. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. Troester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holca verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:1

4e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Muntean rent richting de bal. Van Asselberghs onderschept slim de pass. Rivas geeft de bal voor. Gâlceavă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Trung Hạnh onderschept slim de pass. Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:2

10e minuut.
Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie maakt een afschuwelijke overtreding. Küng raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Hạnh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Küng krijgt zijn hoofd ertegen. Świerczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Holca de bal. Mărcuş is nu in balbezit. Sidea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sidea krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă begaat een overtreding. Van Asselberghs raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Asselberghs krijgt zijn hoofd ertegen. Świerczewski bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Bölöni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă is nu in balbezit. Banu rent richting de bal. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:3

39e minuut.
Trung Hạnh geeft een lange en hoge pass. Gâlceavă kopt de bal weg. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:4

40e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Rekik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răduţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bölöni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 61%, LV`s Real Madrid 39%.
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:4

47e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă speelt de bal door. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Holca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Răduţă kopt de bal weg. Küng rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Świerczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Küng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küng met een sublieme pass. Gâlceavă is nu in balbezit. Gâlceavă schiet op doel. Świerczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Küng heeft problemen om de bal te vangen. Küng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh met een sublieme pass. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca geeft een lange en hoge pass. Küng is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răduţă zal de hoekschop nemen. Küng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:5

59e minuut.
Banu speelt de bal door. Grigorie geeft de bal voor. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

62e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:6

66e minuut.
Holca probeert naar een medespeler te passen. Trung Hạnh is nu in balbezit. Trung Hạnh met een sublieme pass. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... Świerczewski bokst de bal weg. Hadživuković is nu in balbezit. Hadživuković geeft een hoge lob. Trung Hạnh geeft een hoge lob. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Świerczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sidea onderschept slim de pass. Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... Świerczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:7

71e minuut.
Deteşan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Hạnh. Deteşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muntean met een snel genomen vrije trap. Mărcuş springt en kopt de bal. Troester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... Świerczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:8

78e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bădălan geeft een lange en hoge pass. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft de bal voor. Klungelig pakt Grigorie de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van Asselberghs de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gâlceavă probeert naar een medespeler te passen. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs is nu in balbezit. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Świerczewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 59%, LV`s Real Madrid 41%.
AWESOME! - LV`s Real Madrid 1:8