Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stars Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7069
Duque Stars Locos Odyssey
PUNTA DE FLECHA Tactiek Wahey To Go 2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 28.4
very good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Zenekorta is nu in balbezit. Porter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porter krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Guijarro geeft een lange en hoge pass. Stirling probeert de bal met de borst te controleren. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Locos Odyssey 1:0

25e minuut.
Đomlez verovert de bal door een tackle van achteren. Guijarro is nu in balbezit. Porter probeert naar een medespeler te passen. Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro geeft een hoge lob. Esposito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Locos Odyssey 2:0

30e minuut.
Fecarotta rent richting de bal. Amantegui verovert de bal door een tackle van achteren. Amantegui probeert naar een medespeler te passen. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zenekorta verovert de bal door een tackle van achteren. Zenekorta geeft een lange en hoge pass. Gotor is nu in balbezit. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Esposito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Locos Odyssey 3:0

36e minuut.
Vilaseca Arroyo speelt de bal door. Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 52%, Locos Odyssey 48%.
Duque Stars - Locos Odyssey 3:0

47e minuut.
Vilaseca Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaseca Arroyo geeft de bal voor. Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Gotor rent richting de bal. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Esposito bokst de bal weg.

49e minuut.
Clercq rent richting de bal. Zenekorta begaat een overtreding. Clercq raakt geblesseerd tijdens het duel. Fecarotta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Đomlez rent richting de bal. Đomlez schiet op doel. Dyowe Roig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Zenekorta is nu in balbezit. Carnegie onderschept slim de pass. Guijarro begaat een overtreding. Guijarro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rodríguez Puertas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gotor probeert de bal met de borst te controleren. Ryfka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryfka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Zenekorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenekorta geeft een lange en hoge pass. Gotor is nu in balbezit. Vilaseca Arroyo is nu in balbezit. Vilaseca Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rodríguez Puertas rent richting de bal. Fecarotta onderschept slim de pass. Fecarotta probeert naar een medespeler te passen. McFly bereikt de bal nog maar net als eerste. McFly draait met de bal, schiet en ... Dyowe Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Vilaseca Arroyo is nu in balbezit. Vilaseca Arroyo speelt de bal door. Gotor rent richting de bal. Gotor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Porter speelt de bal door. McFly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Puertas. Rodríguez Puertas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
McFly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fecarotta met een snel genomen vrije trap. Louzao heeft problemen om de bal te vangen. Đomlez is nu in balbezit. Đomlez haalt uit met een fantastische trap. Dyowe Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zenekorta verovert de bal door een tackle van achteren. Zenekorta geeft een hoge lob. Guijarro kopt de bal weg. Gotor kan de bal niet met de borst controleren. Gotor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gotor rent richting de bal. Guijarro is nu in balbezit. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor schiet op doel. Esposito probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 43%, Locos Odyssey 57%.
Duque Stars - Locos Odyssey 3:0