Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:36
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: TKKF Opoczno Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6740
TKKF Opoczno ZKS Siekiera Piła
Opoczno Tactiek Paul v.8.1
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Cordsen rent richting de bal. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:1

3e minuut.
Longhi probeert naar een medespeler te passen. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen passt de bal met de wreef. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Longhi de bal. Longhi passt de bal in één keer door. Cabrera met een sublieme pass. Barbara is nu in balbezit. Barbara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
D`Alù rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Barbara is nu in balbezit. Barbara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:2

10e minuut.
Abad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyesi met de inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een hoge lob. Cordsen rent richting de bal. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Maślona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Martel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chevalier rent richting de bal. Giletti rent richting de bal. Giletti schiet op doel. Regős probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Maślona met een sublieme pass. Abad probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Megyesi zal de hoekschop nemen. Barbara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:3

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megyesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera speelt de bal door. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Pedrante bokst de bal weg.

40e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Longhi verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi speelt de bal door. Barbara is nu in balbezit. Barbara haalt uit met een fantastische trap. Pedrante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 74%, ZKS Siekiera Piła 26%.
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:3

54e minuut.
Makoś rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een hoge lob. Cordsen rent richting de bal. Cordsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:4

54e minuut.
Giletti speelt de bal door. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis geeft een hoge lob. Ricart is nu in balbezit. Ricart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ricart kopt de bal weg. Gehér geeft een lange en hoge pass. Cordsen kan de bal niet met de borst controleren. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Pedrante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:5

59e minuut.
Pickl heeft problemen om de bal te vangen. Pickl speelt de bal door. Ricart probeert naar een medespeler te passen. Giletti rent richting de bal. Giletti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Megyesi kopt de bal weg. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara speelt de bal door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Longhi met een sublieme pass. Megyesi rent richting de bal. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Barbara heeft problemen om de bal te vangen. Barbara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi speelt de bal door. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 68%, ZKS Siekiera Piła 32%.
TKKF Opoczno - ZKS Siekiera Piła 0:6