Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Homeland Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10079
LEGIA Góra Kalwaria evilbunny united
12334ALHmove2 Tactiek KrNr
52% Balbezit 48%
3% Spel op eigen helft 97%
91 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Appel speelt de bal door. Brudzisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łach de bal onder controle te krijgen. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lincar met een snelle inworp. Brudzisz met een sublieme pass. Łach heeft problemen om de bal te vangen. Łach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brudzisz rent richting de bal. Brudzisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 2:0

5e minuut.
Neeskens kopt de bal weg. Brudzisz speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 3:0

7e minuut.
Lincar met een sublieme pass. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 4:0

7e minuut.
Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Lincar onderschept slim de pass. Lincar met een sublieme pass. Łach rent richting de bal. Łach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lincar rent richting de bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łach de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 5:0

10e minuut.
Ampadu geeft een hoge lob. Brudzisz kopt de bal weg. Łach speelt de bal door. Klungelig pakt Dworczak de bal. Dworczak draait met de bal, schiet en ... Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak draait met de bal, schiet en ... Appel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 6:0

13e minuut.
Micsoniu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Darcy de bal onder controle te krijgen. Lincar speelt de bal door. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach schiet op doel. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Brudzisz speelt de bal door. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak passt de bal zonder na te denken. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barulski is nu in balbezit. Furtok rent richting de bal. Barulski onderschept slim de pass. Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz haalt uit met een fantastische trap. Appel bokst de bal weg. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 7:0

17e minuut.
McKeever geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brudzisz met de inworp. Lincar is nu in balbezit. Lincar schiet op doel. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincar speelt de bal door. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 8:0

18e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu passt de bal in één keer door. Kelleher bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach onderschept slim de pass. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dworczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 9:0

20e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Lincar onderschept slim de pass. Lincar speelt de bal door. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dworczak rent richting de bal. Dworczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 10:0

24e minuut.
Dworczak heeft problemen om de bal te vangen. Dworczak met een sublieme pass. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łach de bal onder controle te krijgen. Appel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 11:0

25e minuut.
Darcy passt de bal in één keer door. Inworp. Lincar met een snelle inworp. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz passt de bal in één keer door. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 12:0

26e minuut.
Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar met een sublieme pass. Łach heeft problemen om de bal te vangen. Łach schiet op doel. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kelleher de bal. Lincar onderschept slim de pass. Lincar draait met de bal, schiet en ... Appel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łach rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 13:0

29e minuut.
Inworp. Brudzisz met de inworp. Furtok met een sublieme pass. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 14:0

30e minuut.
Smith rent richting de bal. Smith passt de bal in één keer door. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 15:0

31e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Lincar speelt de bal door. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak draait met de bal, schiet en ... Appel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lincar probeert naar een medespeler te passen. Dworczak heeft problemen om de bal te vangen. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Łach is nu in balbezit. Łach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 16:0

34e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dworczak de bal. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Appel trapt de bal weg van het doel. Furtok kopt de bal weg. Łach is nu in balbezit. Łach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 17:0

36e minuut.
Dworczak kopt de bal weg. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Łach is nu in balbezit. Łach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 18:0

37e minuut.
Stern is nu in balbezit. Stern geeft een lange en hoge pass. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 19:0

39e minuut.
Lincar probeert naar een medespeler te passen. Dworczak speelt de bal door. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel. Appel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 20:0

41e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok speelt de bal door. Lincar met een sublieme pass. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel bokst de bal weg. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Łach de bal. Łach speelt de bal door. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar draait met de bal, schiet en ... Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 21:0

43e minuut.
Micsoniu rent richting de bal. Lincar onderschept slim de pass. Lincar speelt de bal door. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach schiet op doel. Appel bokst de bal weg. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 22:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brudzisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtok speelt de bal door. Dworczak rent richting de bal. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Appel bokst de bal weg. Łach is nu in balbezit. Łach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 4%, evilbunny united 96%.
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 22:0

46e minuut.
Inworp. Brudzisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lincar speelt de bal door. Łach rent richting de bal. Łach schiet op doel. Appel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 23:0

48e minuut.
Kelleher is nu in balbezit. Lincar onderschept slim de pass. Lincar met een sublieme pass. Łach is nu in balbezit. Łach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 24:0

50e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel. Appel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 25:0

51e minuut.
Brudzisz met een snelle inworp. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok speelt de bal door. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 26:0

52e minuut.
Barulski speelt de bal door. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Brudzisz onderschept slim de pass. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ... Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 27:0

56e minuut.
Brudzisz met de inworp. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Łach is nu in balbezit. Łach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dworczak geeft een lange en hoge pass. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 28:0

59e minuut.
Lincar speelt de bal door. Appel met een sublieme pass. Barulski kopt de bal weg. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel. Appel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lincar is nu in balbezit. Lincar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Appel met een harde bal richting middenveld. Furtok kopt de bal weg. Łach is nu in balbezit. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łach rent richting de bal. Łach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 29:0

61e minuut.
Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lincar de bal. Lincar passt de bal in één keer door. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dworczak rent richting de bal. Dworczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dworczak rent richting de bal. Dworczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 30:0

65e minuut.
Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Lincar rent richting de bal. Lincar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łach de bal. Łach schiet op doel. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincar is nu in balbezit. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 31:0

67e minuut.
Appel probeert naar een medespeler te passen. Brudzisz kopt de bal weg. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 32:0

69e minuut.
Appel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtok rent richting de bal. Furtok passt de bal in één keer door. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 33:0

70e minuut.
Barulski met een sublieme pass. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincar onderschept slim de pass. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Appel bokst de bal weg. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz passt de bal met de wreef. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Łach rent richting de bal. Dworczak rent richting de bal. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Łach rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Furtok met een sublieme pass. Dworczak met een sublieme pass. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Appel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 34:0

78e minuut.
Dworczak speelt de bal door. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Appel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 35:0

82e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Lincar speelt de bal door. Dworczak speelt de bal door. Klungelig pakt Łach de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Appel met een sublieme pass. Furtok rent richting de bal. Klungelig pakt Furtok de bal. Furtok schiet op doel. Łach probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brudzisz heeft problemen om de bal te vangen. Lincar is nu in balbezit. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 36:0

84e minuut.
Barulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Micsoniu de bal. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 37:0

86e minuut.
Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz speelt de bal door. Dworczak speelt de bal door. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 38:0

87e minuut.
McKeever bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar met een sublieme pass. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 39:0

89e minuut.
Daar is Cabarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar passt de bal met de wreef. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 40:0

90e minuut.
Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Micsoniu rent richting de bal. Lincar onderschept slim de pass. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ... Appel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dworczak de bal. Dworczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 2%, evilbunny united 98%.
LEGIA Góra Kalwaria - evilbunny united 40:0