Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: mordafoka-team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1351
mordafoka-team EGS FC
paty Tactiek att 3
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Sarasúa rent richting de bal. Sarasúa geeft de bal voor. Vajagić met een sublieme pass. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Srebrny geeft een lange en hoge pass. Grecu kopt de bal weg. Dařílek heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Germini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - EGS FC 0:1

13e minuut.
Daar is Turuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turuncu geeft de bal voor. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Bień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - EGS FC 1:1

37e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal in één keer door. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu geeft de bal voor. Barakauskis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mostowiak rent richting de bal. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nestorović neemt de hoekschop. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal in één keer door. Turuncu geeft de bal voor. Barakauskis krijgt zijn hoofd ertegen. Bień bokst de bal weg. Daar is Amador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - EGS FC 2:1

42e minuut.
Grecu kopt de bal weg. Staruchowicz rent richting de bal. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu schiet op doel. Germini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - EGS FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 57%, EGS FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mordafoka-team - EGS FC 2:2

61e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Dařílek onderschept slim de pass. Dařílek met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Sarasúa verovert de bal door een tackle van achteren. Sarasúa geeft de bal voor. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - EGS FC 2:3

68e minuut.
Mostowiak met een sublieme pass. Cools speelt de bal door. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Germini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Padineanu met een sublieme pass. Cools is nu in balbezit. Cools passt de bal zonder na te denken. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dařílek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benítez komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turuncu speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - EGS FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 62%, EGS FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mordafoka-team - EGS FC 3:3