Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arsenal Iasi Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9809
Arsenal Iasi ciresarii
L442 Tactiek rnr5
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 48
formidable Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Śmigło met de inworp. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún passt de bal in één keer door. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
da Alegria rent richting de bal. Podlužný bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún schiet op doel. Əkbərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 1:0

10e minuut.
Milică rent richting de bal. Milică met een sublieme pass. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún geeft de bal voor. Sabou krijgt zijn hoofd ertegen. Əkbərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Guedes probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelescu. Jelescu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Milică kopt de bal weg. Jelescu is nu in balbezit. da Alegria verovert de bal door een tackle van achteren. da Alegria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 2:0

18e minuut.
Huegún rent richting de bal. Podlužný met een sublieme pass. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria heeft problemen om de bal te vangen. da Alegria schiet op doel. Əkbərov bokst de bal weg. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 3:0

24e minuut.
Əkbərov speelt de bal door. Ştefan kopt de bal weg. Daar is Guedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler is nu in balbezit. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlužný onderschept slim de pass. Podlužný geeft de bal voor. da Alegria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 4:0

31e minuut.
da Alegria is nu in balbezit. Jelescu rent richting de bal. Jelescu passt de bal in één keer door. da Alegria rent richting de bal. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Śmigło is nu in balbezit. Śmigło speelt de bal door. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Uzakatan probeert naar een medespeler te passen. Sabou kopt de bal weg. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria schiet op doel. Əkbərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 35%, ciresarii 65%.
Arsenal Iasi - ciresarii 5:0

46e minuut.
Oasenegre komt het veld opgelopen.

46e minuut.
da Alegria onderschept slim de pass. da Alegria passt de bal in één keer door. Valerie is nu in balbezit. Mösler onderschept slim de pass. Mösler schiet op doel. Uzakatan bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Urdea de bal. Huegún rent richting de bal. Udu geeft een lange en hoge pass. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler schiet op doel. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Lipnicki geeft een hoge lob. Mösler rent richting de bal. Mösler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campagnola komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Petre geeft de bal voor. Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal met de wreef. da Alegria rent richting de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Oasenegre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tascău stond buitenspel. Jilozinho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petre met de inworp. Milică is nu in balbezit. Ştefan onderschept slim de pass. Ştefan geeft een lange en hoge pass. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balajti geeft een hoge lob. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Oasenegre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică geeft een hoge lob. Sabou is nu in balbezit. Sabou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 6:0

68e minuut.
Răducioiu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău passt de bal zonder na te denken. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho schiet op doel. Oasenegre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lipnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilozinho speelt de bal door. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 7:0

76e minuut.
Guedes onderschept slim de pass. Guedes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jilozinho de bal onder controle te krijgen. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Oasenegre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - ciresarii 8:0

81e minuut.
Buitenspel voor Jilozinho. Goede buitenspelval van de verdediging. Bregović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 49%, ciresarii 51%.
Arsenal Iasi - ciresarii 8:0