Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Buenoia FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4602
Buenoia FC Parecis S.E
2x2 Tactiek Não tem escolha
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 44.6
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Conceição speelt de bal door. Mano rent richting de bal. Mano geeft een lange en hoge pass. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Conceição kopt de bal weg. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 1:0

28e minuut.
Conceição onderschept slim de pass. Conceição passt de bal in één keer door. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gheorghiţă met een sublieme pass. Rattata heeft problemen om de bal te vangen. Praça onderschept slim de pass. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 2:0

31e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jitaru de bal. Jitaru passt de bal zonder na te denken. Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 26%, Parecis S.E 74%.
Buenoia FC - Parecis S.E 2:0

49e minuut.
Praça passt de bal met de wreef. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă onderschept slim de pass. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap. Rochetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru onderschept slim de pass. Jitaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rochetti met een harde bal richting middenveld. Praça kopt de bal weg. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Parecis S.E 2:1

80e minuut.
Conceição probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta is nu in balbezit. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata met een sublieme pass. Daar is Jitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. Rochetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buenoia FC - Parecis S.E 2:2

88e minuut.
Isparta rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra passt de bal zonder na te denken. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 39%, Parecis S.E 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buenoia FC - Parecis S.E 2:2