Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sporting Severino Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6124
Sporting Severino Rain Street
442new bis Tactiek BluRain
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Belkemiren speelt de bal door. Libiszewski kopt de bal weg. Câmara rent richting de bal. Câmara geeft de bal voor. Silvoso springt en kopt de bal. Paal!

3e minuut.
Ottoni geeft een hoge lob. Inworp. Lamotte met een snelle inworp. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tarsitano passt de bal in één keer door. Ghigliani rent richting de bal. Ghigliani geeft de bal voor. Câmara is nu in balbezit. Câmara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Culos geeft een lange en hoge pass. Daar is Osório, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osório geeft een lange en hoge pass. Silvoso rent richting de bal. Silvoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ottoni geeft een lange en hoge pass. Lamotte kopt de bal weg. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Rżany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:1

19e minuut.
Daar is Ottoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzol rent richting de bal. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:2

21e minuut.
Câmara geeft een lange en hoge pass. Miani controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silvoso neemt de hoekschop. Câmara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:3

27e minuut.
Culos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panaite rent richting de bal. Panaite geeft een lange en hoge pass. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Rżany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Inworp. Libiszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvoso rent richting de bal. Silvoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ottoni de bal onder controle te krijgen. Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Silvoso is nu in balbezit. Klungelig pakt Pizzol de bal. Silvoso rent richting de bal. Pizzol is nu in balbezit. Pizzol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:4

38e minuut.
Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Genta is nu in balbezit. Genta passt de bal in één keer door. Addante rent richting de bal. Addante schiet op doel. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panaite raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rymuza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 74%, Rain Street 26%.
Sporting Severino - Rain Street 0:4

48e minuut.
Ghigliani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miani de bal. Pizzol bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lamotte speelt de bal door. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzol haalt uit met een fantastische trap. Rżany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:5

62e minuut.
Ghigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigliani geeft de bal voor. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:6

63e minuut.
Câmara is nu in balbezit. Culos rent richting de bal. Culos geeft een lange en hoge pass. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:7

69e minuut.
Ghigliani rent richting de bal. Ghigliani met een sublieme pass. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 0:8

73e minuut.
Câmara geeft een hoge lob. Miani bereikt de bal nog maar net als eerste. Miani geeft een hoge lob. Addante bereikt de bal nog maar net als eerste. Addante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 1:8

75e minuut.
Miani probeert de bal aan de voet te houden. Silvoso rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silvoso zal de hoekschop nemen. Câmara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ottoni de bal. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ... Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Culos bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara is nu in balbezit. Ottoni rent richting de bal. Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Severino - Rain Street 1:9

87e minuut.
Ottoni kopt de bal weg. Culos bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Câmara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Severino 65%, Rain Street 35%.
Sporting Severino - Rain Street 1:9