Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: REAL PIEVE 1893 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 803
REAL PIEVE 1893 Giovani lottatori
4132 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 28.8
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno met een sublieme pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Vanzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 1:0

10e minuut.
De Rop probeert naar een medespeler te passen. Grzelak heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak geeft een hoge lob. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Almanno probeert naar een medespeler te passen. Vanzini met een sublieme pass. Almanno kopt de bal weg. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 2:0

14e minuut.
Alescio rent richting de bal. Erdas onderschept slim de pass. Erdas probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Paal! Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Almanno is nu in balbezit. Almanno geeft de bal voor. Erdas met een sublieme pass. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Rickardsson de bal. Rickardsson met een sublieme pass. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 4:0

33e minuut.
Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khinchaguishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Gudiño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erdas met een sublieme pass. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rickardsson geeft een hoge lob. Vanzini probeert naar een medespeler te passen. Almanno kopt de bal weg. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Almanno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Frosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 30%, Giovani lottatori 70%.
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 4:0

49e minuut.
Bracchitta met een sublieme pass. Masala is nu in balbezit. Masala passt de bal met de wreef. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stoch controleert de bal met de borst. Stoch met een sublieme pass. Grzelak probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Vanzini bokst de bal weg.

54e minuut.
Doeltrap. Vanzini trapt de bal weg van het doel. Almanno probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bracchitta rent richting de bal. Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak geeft de bal voor. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grzelak geeft een lange en hoge pass. Erdas is nu in balbezit. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch rent richting de bal. Stoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 5:0

73e minuut.
Gudiño geeft een hoge lob. Erdas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almanno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almanno rent richting de bal. Almanno geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Alescio de bal onder controle te krijgen. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
McGinnity bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccavello verovert de bal door een tackle van achteren. Caccavello speelt de bal door. Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracchitta geeft een hoge lob. Bruscoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Caccavello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scattone komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Parmeggiani kopt de bal weg. Daar is Grzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelak probeert naar een medespeler te passen. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson draait met de bal, schiet en ... Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Almanno passt de bal met de wreef. Stoch heeft problemen om de bal te vangen. Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch onderschept slim de pass. Stoch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gudiño kopt de bal weg. Parmeggiani is nu in balbezit. Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak passt de bal zonder na te denken. Rickardsson probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 6:0

90e minuut.
Musto is nu in balbezit. Erdas onderschept slim de pass. Erdas passt de bal in één keer door. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 36%, Giovani lottatori 64%.
REAL PIEVE 1893 - Giovani lottatori 6:0